Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Altunhan, 2 adet Tourismo 15 aldı

Edirne’nin önde gelen şehirlerarası seyahat firmalarından Volkan Metro Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Altunhan, 2 adet Tourismo 15 aldı

Edirne’nin önde gelen şehirlerarası seyahat firmalarından Volkan Metro Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Volkan Metro sahibi Mustafa Altunhan, siparişini verdiği 2 adet Tourismo 15 otobüsü teslim alarak filosuna kattı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Volkan Metro Turizm’e satışı yapılan 2010 model 2 adet Tourismo 15 otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslimatına Volkan Metro firma yetkilisi Mustafa Sılay ve araç personelleri katıldı. Mustafa Sılay’a araç teslimatını Has Otomotiv Otobüs Satış danışmanı Remzi Torun yaptı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe güvenlik ve konforun çok önemli ğunu dile getiren Mustafa Altınhan, talebe göre yeni yatırımlarının aralıksız devam edeceğini söyledi. Altunhan, “Has otomotiv, takasa verdiğimiz araçlarda çözümcü yaklaşımlarından dolayı çok memnun m. Yeni otobüs alımlarımızda da yine aynı kolaylığı sağladılar. Bundan dolayı Has Otomotiv yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyorum” .