Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Balnak, yatırımlarına devam ediyor

Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Alper, Çayırova’da 2 bin 800 metrekarelik bir aktarma merkezini hizmete açtıklarını açıkladı.

Balnak, yatırımlarına devam ediyor

Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Alper, Çayırova’da 2 bin 800 metrekarelik bir aktarma merkezini hizmete açtıklarını açıkladı. Alper, “Yeni merkezimizde FMCG ürünlerinin servislerine ağırlık vereceğiz” .

Özellikle zincir market, tekno market, AVM tedarikçileri, proje bazlı endüstri firmalarına yurtiçi dağıtım ve depolama hizmeti veren Balnak, hizmete açtığı yeni aktarma merkezi ile FMCG (Hızlı Tüketim Malları) sektörüne hız ve maliyet avantajları sunacak projeler geliştirmeyi hedefliyor. Günlük parsiyel ürünlerin toplanacağı Çayırova deposunda, her gün Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım gerçekleşecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Alper, “Her sektörde ğu gibi Hızlı Tüketim Malları sektörü de ciddi bir maliyet baskısı altında. Artık firmaların sadece tasarruf ederek önlerini açmaları mümkün değil. Bu nedenle iç nakliye süreçlerinin içinden elemine edebileceğimiz alanları tespit ediyoruz ve bunu hızlıca hayata geçirerek iş ortaklarımıza temeli sağlam verimlilik projeleri sunmayı planlıyoruz. Bu kapsamda ilk adım olarak Çayırova depomuzu hizmete açtık. FMCG sektörünün önde gelen firmalarıyla ortak bir toplantı yaparak, herkesin ortak ihtiyaçlarını belirledik. Ortaya ilgi çekici projeler çıktı, şimdi müşterilerimizle ortaklaşa bu projeleri hayata geçireceğiz. İlk yoğunlaşacağımız alan ise yurtiçi parsiyel taşımalar olacak” .