Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Ekol, Erzurum ve Merzifon’da

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ekol Lojistik, Erzurum ve Merzifon’da 2 yeni dağıtım merkezi açtı.

Ekol, Erzurum ve Merzifon’da

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ekol Lojistik, Erzurum ve Merzifon’da 2 yeni dağıtım merkezi açtı. Erzurum ve Merzifon’da açılan dağıtım merkeziyle birlikte firmanın Türkiye genelindeki dağıtım merkezi sayısı 18’e çıktı.

Ulusal dağıtıma yönelik yatırım yaparak hizmet ağını güçlendirmeye devam eden Ekol Lojistik, Erzurum ve Merzifon’da iki yeni dağıtım merkezi açtı. Adana, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Muğla, Sakarya, Samsun ve Diyarbakır’da sahip ğu dağıtım merkezlerinin sayısını bu iki merkezle 18’e yükseltti.

2010 yılı içerisinde yeni dağıtım merkezleri açmaya devam edeceklerini dile getiren Ekol Lojistik Ulusal Dağıtım’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cavit Değirmenci, konuya ilişkin şöyle konuştu:

“2007’den beri hızlı bir şekilde geliştirdiğimiz hizmet ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu yılın ilk yatırımını Diyarbakır’da yapmıştık. Erzurum ve Merzifon’da açtığımız dağıtım merkezlerimizle yurtiçindeki merkez sayımızı 18’e yükselttik. Yatırımlarımızı hız kesmeksizin sürdürerek bulunduğumuz coğrafyanın her noktasına hızlı ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda ulusal dağıtım ciromuzu 3 yıl çerisinde 7 kat arttırmayı hedefliyoruz.”