Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Temsa, geleceği inşa ediyor!..

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Temsa Global, Bahçeşehir Üniversitesi ile de eğitim alanında bir protokol imzaladı.

Temsa, geleceği inşa ediyor!..

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Temsa Global, Bahçeşehir Üniversitesi ile de eğitim alanında bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında Temsa, üniversitenin CO-OP Eğitim Modeli çerçevesinde öğrencilere pratik ve uygulamaya yönelik bilgilerini paylaşarak; işyerinde eğitim verecek.

CO-OP Eğitim Modeli işbirliği için Temsa Global ve Bahçeşehir Üniversitesi arasında imza töreni düzenlendi. Düzenlenen imza törenine Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Demokan, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Yard. Doç Dr. Taşkın Koçak, Temsa Global İnsan Kaynakları Müdürü Orkun Topaloğlu ve Temsa Global Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan katıldı.

Temsa Global, üniversite – sanayi işbirliği ile eğitim ve çalışma yaşamını bütünleştiren, üniversitede verilen iş eğitiminin yanında iş yerinde de uygulamalı eğitimin sürdürüldüğü bir eğitim modeli olan CO-OP Eğitim Modeli kapsamında Bahçeşehir öğrencilerine uygulamalı eğitim için kapılarını açacak. Hemen her sektörden birçok paydaşın destek verdiği CO-OP Eğitim Modeli’nde Temsa Global, üniversitenin ilgili fakültelerindeki seçilmiş öğrencilere pratik ve uygulamaya yönelik bilgilerini paylaşarak, öğrencilere işyerinde eğitim verecek.

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından 2 yıldır uygulanan ve hemen her sektörden birçok paydaşın destek verdiği CO-OP Eğitim Modeli’nde Temsa Global, üniversitenin ilgili fakültelerindeki seçilmiş öğrencilere pratik ve uygulamaya yönelik bilgilerini paylaşacak. Temsa Global yetkililerinin vereceği eğitimlerin yanı sıra öğrenciler üretim tesislerinde ve Temsa servislerinde uygulamalı eğitim alma şansına sahip olacak.