Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Sektörün lider firması 200 araç aldı

Öğrenci ve personel taşımacılık sektörünün lider firmalarından Gürsel Turizm, yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Sektörün lider firması 200 araç aldı

Öğrenci ve personel taşımacılık sektörünün lider firmalarından Gürsel Turizm, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. 2010 yılı yatırım programında Mercedes-Benz Türk’e siparişini verdiği 200 adetlik Sprinter’den 175’inci aracı olan 30’luk partiyi teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayii Mengerler Ticaret Türk A.Ş. tarafından Gürsel Turizm’e satışı yapılan Sprinter’ler, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Araç teslim törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, Genel Müdür Banu Birant, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, HTA Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Pazarlama İletişim Uzmanı Fatih Binici, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürü Nusret Güldalı ve Satış Müdürü Mehmet Yücesan katıldı.

MÜŞTERİYE UYGUN ARAÇ

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, müşterinin talep ve beklentilerini iyi analiz ederek onlara doğru aracı teslim ettiklerini söyledi. Mercedes-Benz hafif ticari araçların yarattığı faydalardan da söz eden Akdeniz, “Bu ürünü tanıttıkça, faydalarını müşteriye anlattıkça her müşteriyi ailemize katmayı gururla başarıyoruz. Aracın yarattığı güvenlik, ekonomik ve yakıt faydası ki, müşterilerimiz kendileri ifade ediyor ‘rakip müşterinizin aracıyla karşılaştırdık sizin aracınız şu kadar daha az yakıt yakıyor’ diyorlar. Satış sonrası hizmetlerde özel indirim paketi oluşturuyoruz. Bakım aralığımız uzun ve bu konuda rekabetçi fiyatlar yaratıyoruz. Müşteriyi ikna etmemizin temelinde bu sebepler var. Müşteriye doğru aracı anlatıyoruz. Finansal şirketimizle en uygun kredi olanaklarını sunuyoruz. Yine 2.el şirketimiz ile piyasanın üstünde aracın değerini belirliyoruz. Müşterilerimizin elindeki aracı 2.el olarak geri almaya talibiz. Markası ne olursa olsun” .

Müşteriye komple paket sunduklarının altını çizen Tufan Akdeniz, paket içerisinde müşteriye göre doğru araç tespiti, satış, 2.el desteği, finansman, sigorta ve satış sonrası hizmetlerin yer aldığını kaydetti.

‘GÜRSEL’LE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALIYORUZ

Gürsel Turizm ile iş ortağı klarını dile getiren Tufan Akdeniz, şöyle konuştu: “Gürsel, yürüttüğü iş hacmi acısından, kurumsallığı ve araç parkıyla da öne çıkmış bir firma. Gürsel’in bir önemli özelliğini daha tespit ettik. Yöneticilerinin hem profesyonel hem de sıcak oluşu ki, bu ikisinin bir arada olması çok kıymetli bir özelliktir. Profesyonel ve sıcak yaklaşımları bizim iş ortaklığımızı çok iyi pekiştirdi. Gürsel’le çalışmaktan büyük keyif alıyoruz. 200’lük filo teslimatının 175’inci aracı olan 30’luk parti teslimatını yapıyoruz. Artık biz Gürsel’in araç parkında ne kadar Mercedes var, ne kadar teslimat yapacağız onu hesaplamıyoruz çünkü orada işler çok iyi yürüyor. Çok güçlü bir işbirliğimiz var.”

LİDER İKİ FİRMA BİR ARADA

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, “Bugün Gürsel için kilometre taşlarından bir tanesini daha geride bırakıyoruz. Kalite liderinin yanına, taşımacılığın lideri olan Gürsel’i de koyduğumuzda ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor. Bu yıl Gürsel Turizm Fortune 500’de yer aldı. Liderliğini de perçinlemiş . Bu gerçekten bizim uzun yıllar yapmış ğumuz kalite yolculuğunun neredeyse finali anlamına geliyor” .

“Mercedes-Benz’le uzun yıllardır çalışmalarımız devam ediyor” diyen Birant, özellikle 2 yıl önce başladıkları karşılıklı tedarikçi işveren ilişkisini bu filo alımlarıyla taçlandırdıklarını söyledi. 175’inci aracı olan 30’luk partiyi teslim aldıklarının altını çizen Levent Birant, 2010 yılı yatırım programı içerisinde 200 adetlik partiyi layacaklarını ifade etti. Birant, “Mercedes-Benz ile önümüzdeki 2011 ve 2012 yılı programı ile ilgili de 100’er adetlik yatırım sözleşmemizi imzaladık” diye konuştu.

GÜNLÜK 150 BİN KİŞİ TAŞIYORUZ

Gürsel Turizm’in günlük 20 bin öğrenci ve 120 bin personel taşıdığını dile getiren Levent Birant, bu sayının sezonluk dönemlerde yüzde 10 artış gösterdiğini ve günlük taşıma sayılarının yaklaşık 150 bin ğunu söyledi.

YURTDIŞINDA DA GÜRSEL RÜZGÂRI ESECEK

Gürsel Turizm’in hizmet kalitesini ve modelini yurtdışına taşımak için gerekli çalışmalara başladıklarını açıklayan Levent Birant, şöyle konuştu: “Filomuzu Mercedes-Benz’lerle süsledik. Şuanda yaklaşık 300 müşteriye 4600 adet araçla hizmet veriyoruz. Filomuzun 1/3’lük bölümünü, yani 1500’e yakın aracımızı Mercedes markasına dönüştürmüş durumdayız. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Diyarbakır, Şırnak, Manisa illeri Gürsel’in hizmet yelpazesi olarak sunulduğu iller olarak devam ediyor. Önümüzdeki yıllar içerisinde bu hizmet yelpazemizi uluslar arası arenaya taşımak için bir taraftan çalışmalarımız devam ediyor. Yani ihracatımız patlarken, Gürsel’de hizmet ihracatını yapacak bir ilk firma olacak.”

ARAÇLAR ÖZEL TASARLANDI

Yeni araçlar hakkında bilgi veren Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, 2010 yılı için siparişlerini verdikleri 200 adetlik aracın ının Gürsel Turizm’e özel tasarlandığını açıkladı. Gündüz, “Aldığımız araçlarımız hem güvenlik, hem de konfor olarak en üst düzeyde. Özellikle öğrencilerin ini-binişlerinde otomatik kapının çarpmasını en ortadan kaldırmak için çok güçlü bir sistem geliştirmelerini talep ettik. 2011 yılı ve daha sonraki yıllarda da alacağımız araçlarda yine güvenlik ve konfor üst düzeyde olacak. Özellikle öğrenci taşımaları için birtakım ekstra taleplerde bulunduk. Okul taşımacılığı yapan araçlarımızda otomatik şanzımana geçiyoruz. Araçlara anaokulu çocukları için ayarlanabilir üç noktalı emniyet kemerleri eklendi ve yolcu tarafına da airbag konuldu. Bir de çok önemli ğuna inandığımız, belli bir hız limitinde sürücünün dikkatsizlikle frene basmaması halinde kendi kendine duran bir güvenlik sistemi ilave edildi” .