Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Galip Öztürk: Temsa’yı desteklemeye devam edeceğiz

Temsa markalı otobüsleri ilk defa filosuna 25 Mayıs 2010 tarihinde ekleyen Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Galip Öztürk: Temsa’yı desteklemeye devam edeceğiz

Temsa markalı otobüsleri ilk defa filosuna 25 Mayıs 2010 tarihinde ekleyen Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak 10 adet Yeni Safir ve 50 adet Prestij olmak üzere toplam 60 adet otobüs teslim aldı. Metro’nun yeni aldığı 50 adet Prestij otobüslerin kısa mesafeli taşımacılıkta kullanılacağı bildirildi.

Temsa bayii Brey Otomotiv tarafından Metro Turizm’e satışı yapılan 10 adet Yeni Safir ve 50 adet Prestij otobüsün teslimat töreni Polonezköy’de bulunan Legend Hotel’de yapıldı.

Teslimat törenine Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, CEO Ömer Bilgiseven, Filo Direktörü İsmail Aktaş ve Holding müdürleri ile BİOİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalamanoğlu, TOFED Başkanı Rüştü Terzi, Genel Sekreter Mevlüt İlgin ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Törende Temsa Global CEO’su Mehmet Buldurgan, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ve Temsa Yetkilileri ile Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Satış Müdürü Savaş Sarıkaya ve Satış Temsilcisi Esra Öz de hazır bulundu.

BİR NUMARAYLA ÇALIŞMAK FARKLI

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Temsa CEO’su Mehmet Buldurgan, “Yaklaşık 3 ay önce buradaydık. 25 Mayıs’ta ilk törenimizi yapmıştık. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında bir numara ile çalışmak farklıymış. Biz bunu geç gördük. Hiç pişman değiliz. Metro ile yaptığımız işbirliği çalışmasına kısa vadeli bakmıyoruz. Bu ilişkiye uzun vadeli bakıyoruz. Daha şimdiden gelecek töreni ne yapacağımızın planlarını yapıyoruz. Liderle çalışmanın gerçekten farkını gördük” .

Kısa sürede büyüyen işbirliklerinin uzun vadeli bir çalışma olacağını dile getiren Buldurgan, “Yeni Safir ve Prestij’imiz ile Metro gurubuyla yeni bir atak daha yapıyoruz. 10 Safir ve 50 Prestij teslimatı var. Grup içerisine baktığımızda ise bu rakam 108’e çıkmış durumda. Biz bunu 3 ayda yaptık. Bu kadar kısa sürede bunu yaptıysak, önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı tahmin bile edemiyorum. İşbirliğimiz önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek” diye konuştu.

PARAMIZ ÜLKEMİZDE KALIYOR!!!

Temsa’nın bir Türk şirketi ğunun altını çizen Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, kurumsal ve bireysel olarak desteklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini açıkladı.

Galip Öztürk, “Şuanda toplam 108 Temsa markalı araç filomuzda yerini aldı ama sözleşmesini imzalayıp parasını öğimiz bir 100 adet daha araç olacak. Bu otobüsün belirli aksamlarının dışında ağırlıklı olarak Türkiye’de üretiliyor olması, Türk markası olması, paramızın Türk işçisine, diğer 3 markamızda da gidiyor olsa bile burasının biraz daha farklı ğunu düşünüyoruz. En azından Türk şirketi olarak düşünüyoruz. Temsa’ya verdiğimiz destekten dolayı da her geçen gün mutlu oluyoruz. Desteklerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek” .

“Metro bir iş yaptığı en fazlasını yapıyor, taşıdığı en fazlasını taşıyor. Suçu ğu da bazen fazla oluyor! Onun için kendi kulağımızı çekmeye çalışıyoruz. Büyüklükte de şımarıklık olmama gerektiğini düşünüyorum” diyen Galip Öztürk, konuşmasına şöyle devam etti:

“Korsanlar hariç, Belgeyle çalışan 40 bin küçük otobüs var. Şehirlerarası çalışan otobüs sayısı 9 binin altında. Uluslararası ve turizm ile birlikte 12 bin. Yani biri 8 bin biri 40 bin, 5 kat fark var. Neticede uçakların gelip 8 bin otobüsün taşıdığı yolcuyu elimizden alması imkânsız. Türkiye’nin coğrafi yapısı da buna uygun değil. Bu kadar yolu tüneli yapmamızda mümkün değil. O ne yapmamız lazım? Kurumsallaşarak yolumuza devam etmeliyiz.”