Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Kayseri’de Scania rüzgârı

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde müşterileri ile biraraya gelerek tanıtımlar gerçekleştiren Scania’nın durağı bu kez Kayseri oldu.

Kayseri’de Scania rüzgârı

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde müşterileri ile biraraya gelerek tanıtımlar gerçekleştiren Scania’nın durağı bu kez Kayseri . Kayseri-Adana Karayolu üzerinde yer alan Şeker Nakliyat Petrol Tesisleri’nde düzenlenen araç tanıtım organizasyonunda Euro 4 motorlu Scania G420 CA4X2HSA model araçlar tanıtıldı.

Doğuş Otomotiv pazarlama stratejileri kapsamında Türkiye genelinde şehirleri dolaşarak müşterileri ile birebir iletişime geçen Scania, Kayseri’de nakliyeciler ile buluştu. Organizasyona Doğuş Otomotiv ve Kayseri Scania yetkili satıcı ve servisi Sağıroğlu Otomotiv yetkilileri de katıldı.

Kayseri ve komşu şehirlerden olmak üzere yaklaşık 100 kişinin katıldığı tanıtım organizasyonunda, filosuna 9 adet Scania araç katan Çopur Hafriyat Nakliyat’ın araçları sergilendi. Doğuş Otomotiv Scania yetkilileri yaptıkları açıklamada bu tür organizasyonlar ile müşterileri ile birebir görüşme fırsatı bulduklarını belirterek “Kayseri Bölgesi nakliyecileri Scania markasını çok yakından tanımaktadır. Tanıtımını yaptığımız Euro 4 motorlu aracımız için aldığımız olumlu tepkiler, Scania olarak nakliyecilerimize ne kadar uygun seçenekler sunduğumuzun da göstergesi olmuştur” açıklamasında bulundu.

Çopur Hafriyat Nakliyat yetkilileri ise Sağıroğlu Otomotiv’den bugüne kadar 9 adet Scania çekici satın aldıklarını belirterek “Hafriyat işi inşaat sektörünün en zorlu işlerindendir. Gerek çalışma şartları gerekse taşınan yüklerin ağırlığı güçlü araçlar gerektirmektedir. Scania’yı tercih etmemizin başlıca nedeni bu şartların üstesinden kolaylıkla gelebilmesidir. Sağıroğlu Otomotiv’e de satış sırasında ve satış sonrası hizmetlerde gösterdiği yakınlık için teşekkür ederiz” .

Türkiye’nin en çok satılan 16 ton ve üzeri ithal ağır ticari araç markası Scania’nın, çeşitli illerde düzenlediği araç sergileme organizasyonları ile Scania ayrıcalıklarını müşterileri ile buluşturmaya devam edeceği öğrenildi.