Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Yığcı: kısa zamanda Temsa ile masaya oturacağız

Temsa Global bayii Brey Otomotiv tarafından Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) ve Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) üyelerine iftar yemeği verildi.

Yığcı: kısa zamanda Temsa ile masaya oturacağız

Temsa Global bayii Brey Otomotiv tarafından Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) ve Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) üyelerine iftar yemeği verildi. Temsa yetkililerinin de hazır bulunduğu yemekte TTDER Başkanı Sümer Yığcı, sektör mensuplarının Yeni Safir’i uygun koşullarda alması için Temsa yetkilileri ile kapsamlı bir toplantı yapacaklarını açıkladı.

Bakırköy Mado’da verilen iftar yemeğine TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, TOF ve TTDER Genel Sekteri Nusret Ertürk ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Brey Oto Genel Müdürü Mustafa Şahin ve Satış Müdürü Savaş Sarıkaya’nın ev sahipliğini yaptığı yemekte Temsa Yurtiçi Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ile Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ’da hazır bulundu.

Yemekte, Temsa Yurtiçi Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ile Brey Oto Genel Müdürü Mustafa Şahin, masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendi.

TEMSA SEKTÖRÜMÜZÜN BELKEMİĞİ

Turizm taşımacılığında Temsa markasının önemine değinen TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Temsa’nın arabaları çok güzel. Yeni araba. Zaten turizmin belkemiğini de Temsa marka arabalar teşkil ediyor. Sektörümüzde 1000 tane araba varsa 800 tanesi Temsa markalıdır. Üyelerimizin filolarında Yeni Safir’in yer alması için Temsa yetkilileri ile bir ay içerisinde masaya oturacağız. Onları köşeye sıkıştıracağız. Şuanda fiyatları biraz pahalı, onu da aşağı çekecekler. Üyelerimiz de uygun koşullarda bu arabaları filolarına katacak” .

ACENTALAR, SORUNU ÇÖZECEK!..

Ulaştırma Bakanlığı’nın, Turizm Taşımaları kapsamında yapılacak günlük kısıtlama ve düzenlemelere yönelik çıkardığı yönetmelik hakkında da açıklama yapan TTDER Başkanı Yığcı, şöyle konuştu:

“Turizm taşımacılarına bir kısıtlama getirilmedi. Kısıtlama turizm acentelerine getirildi. Onlarda kendi işlerini, kendileri halledecekler. Otobüsçüye gelen şimdilik bir kısıtlama yok. Bize ne derlerse, onu yaparız. Gideceğiniz derlerse gideriz, gitmeyeceksiniz derlerse bizde gitmeyiz. Ama turizm acentelerinde bu bir kısıtlamadır. 6’da otelden çıkacaksın 400 Km gideceksin. Bu problem onlarındır ve onlarda bu problemi halledecektir. Zannediyorum yakında da bu sorun düzelecektir.”

GEREKLİ KOLAYLIK SAĞLANACAK

Turizm taşımacılarının Temsa’da ayrı bir yeri ğunu dile getiren Yurtiçi Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl’da konuya ilişkin şöyle konuştu:

“Turizm taşımacıları yıllardır bizim gözbebeğimizdir. Dolayısıyla onları çözüm ortağı olarak görüyoruz. Mutlaka bir platforma oturup, bunu herkesin istediği bir noktaya getireceğiz. Turizm Taşımacılar Derneği’ni ve Sayın Başkan Sümer Yığcı’nın masamıza oturmasını bekliyoruz. Her iki taraf içinde hayırlı olacaksa gerekli kolaylıklar sağlanacaktır. Bizim turizm taşımacılarına yönelik her ürünümüz özel bir paket olarak sunuluyor. Bu sadece satış değil, satış sonrası dostluğumuz da bugüne kadar yaptığımız işlerin bir göstergesi olarak sektör tarafından bilinmektedir. Dolayısıyla bu seferde iyi bir paketle, iyi bir satış sözleşmesiyle de hep birlikte kol kola gireceğiz. Biz sektörün sorunlarını biliyoruz. Paranın kazanılmasının da ne kadar zor ğunu biliyoruz. Biz elimizden gelini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Takdirini de turizm taşımacılarına bırakacağız."