Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

İstanbul’da ilk Citimark

Şile-Üsküdar hattında hizmet veren S.

İstanbul’da ilk Citimark

Şile-Üsküdar hattında hizmet veren S.S 169 Nolu Şile Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi üyelerinden Ertan Güler, yeni araç alımında Isuzu’nun kentiçi toplu taşıma için ürettiği 9 metre segmentindeki Citimark’ı tercih etti. Ertan Güler’e teslim edilen araç ayrıca İstanbul’da ilk satılan Citimark olma özelliğini de taşıyor.

Isuzu bayii Çelik Dizel tarafından Ertan Güler’e satışı yapılan Citimark, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel ve dernek üyeleri katıldı. Törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Çelikdizel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl ve Satış Temsilcisi Mansur Nalbant’da hazır bulundu.

KONFOR ÖNPLANDA

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Citimark’ın düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerini azatlığını söyledi. Tamay, “Arkadan motorlu, 9 metrelik Citimark, ferah içyapısı ve rahat iniş binişi sağlayan geniş kapılarıyla sürücüsüne kolaylık, yolcusuna konfor sağlar. Citimark, kalitesi dünyaca kabul edilen 190 beygirlik güçlü, sessiz, Avrupa Birliği normlarına göre tasarlanmış çevreci Euro 4 Isuzu motoru, 75 kişilik yolcu kapasitesi ve çeşitli koltuk dizilimi varyasyonlarıyla, her türlü isteğe karşılık veriyor. Şile hattında hizmet veren esnafımız Ertan Güler’e aldığı yeni araçta kazasız belasız bol kazançlı günler dilerim” .

SATIŞI TURNAGÖL YAPTI

Ertan Güler’e satışı yapılan Citimark, İstanbul’da ilk satılan otobüs olarak tarihe geçti. Satış ile ilgili bir açıklama yapan Çelikdizel Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl, “Isuzu bayii olarak bugüne kadar hep esnafımızın yanında k. Satış sonrası olarak da 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz. S.S 169 Nolu Şile Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi’ne giderek esnafımızı ziyaret ettiğimiz de Citimark ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdim. Kooperatif üyelerinden Ertan Güler, yeni bir araç alacağını ve Citimark’ın bu alımda en uygun araç olabileceğini söyledi. Bizde kendisine bayii olarak elimizden gelen gerekli tüm kolaylığı sağladık ve şuanda İstanbul’da hizmet verecek ilk otobüsümüzü teslim ediyoruz” diye konuştu.

HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANDI

Şile-Üsküdar hattında çalışan C – 1004 kodlu aracın sahibi Ertan Güler, ise şöyle konuştu: “Isuzu tarafından üretilen araçların sağlamlık, güvenlik ve düşük yakıt tüketimliliği konusu asla tartışılamaz. Gerçekten sağlam otobüs üretiyorlar. Estetik, sağlamlık, konfor, güvenlik hepsi bir arada... Çelikdizel’den Demirel Turnagöl ve Mansur Nalbant ziyaretimize geldiğinde Isuzu marka araç alacağıma karar vermiştim. Araç hakkında bizlere aydınlatıcı teknik bilgi verdiklerinde kararımı hemen onlara açıkladım. Isuzu ve bayii Çelikdizel yetkilileri bana her türlü kolaylığı sağladı. Bugünde aracımızı teslim alıyoruz.”