Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Özgen Lojistik 5 adet MAN TGL aldı

Kargo taşımacılığında Trakya Bölgesi’nin lider firmaları arasında yer alan Özgen Lojistik, 5 adet MAN TGL 12.

Özgen Lojistik 5 adet MAN TGL aldı

Kargo taşımacılığında Trakya Bölgesi’nin lider firmaları arasında yer alan Özgen Lojistik, 5 adet MAN TGL 12.80 kamyon satın aldı. Özgen Lojistik’e, filosuna kattığı MAN TGL 12.80 kamyonlar, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi’nde düzenlenen törenle teslim edildi.

Araç teslim törenine, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek, Özgen Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özgen, MAN Finans temsilcileri Coşkun Saraç ve Doğan Mustafa Gamsız’ın yanı sıra Kamyon Satış Bölümü’nden Kadri Başaran katıldı. Tören, Özgen Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özgen’e kamyon maketinin hediye edilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından son erdi.

MAN Finans tarafından çok uygun koşullarda kredilendirilen araçların teslim töreninde konuşan Özgen Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özgen, “Araç filomuzun gelen talepleri karşılama noktasında yetersiz kalmaması için yaptığımız araştırmalarda MAN’ın yüksek performans ve kaliteyi ekonomi ile birleştirdiğini gördük. Bu bağlamda hizmet kalitemizin mekanik kısmını oluşturan araçlarımızda MAN’ı tercih ettik” .