Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:30   Güncelleme : 13-11-2014 17:30

Fındıkkale’nin veliahdı otobüsünü teslim aldı

2009 yılında 10 milyon Euro’luk otobüs yatırımı yapan şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Seray Fındıkkale Turizm, 2010 yılında da araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Fındıkkale’nin veliahdı otobüsünü teslim aldı

2009 yılında 10 milyon Euro’luk otobüs yatırımı yapan şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Seray Fındıkkale Turizm, 2010 yılında da araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak bir adet 2011 model Tourismo 17 alarak filosuna ekledi.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Seray Fındıkkale Turizm’e satışı yapılan bir adet 2011 model Tourismo 17 otobüs için pazarlama merkezinde teslimat töreni düzenlendi.

Araç teslim törenine firma sahibi Muammer Karataş, oğlu Kerim Mert Karataş, araç ortağı Halil Dede ve araç personelleri katıldı. Has Otomotiv Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun, geleceğin patronu küçük otobüsçü Kerim Mert Karataş’a yeni otobüsün anahtarını “Kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Teslimat öncesi bir konuşma yapan firma sahibi Muammer Karataş, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine daha konforlu yolculuk sunduklarını söyledi. Karataş, “Yolcu taşımacılık sektöründe araç yatırımı ve hizmette rekabet çok önemlidir. Taşıdığımız yolcularımız bizim misafirimizdir. Onların güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabilmeleri için firma olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek araçlarımızı yeniliyoruz. Firma olarak biz kendi kendimiz ile rekabet ediyoruz. Biryandan araç yatırımlarımızı yaparken bir yandan da hizmet kalitemizi arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor” .