Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:30   Güncelleme : 13-11-2014 17:30

Çaniler’in tercihi DAF

Çaniler Uluslararası Nakliyat ve Çani Lojistik Taşımacılık şirketlerine toplam 10 adet DAF, TIRSAN Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

Çaniler’in tercihi DAF

Çaniler Uluslararası Nakliyat ve Çani Lojistik Taşımacılık şirketlerine toplam 10 adet DAF, TIRSAN Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. 2010 yılı Avrupa pazar lideri DAF, Türk nakliyecisinin de tercihi olmaya devam ediyor.

1994 yılında taşımacılık sektörüne giriş yapan Mersin merkezli Çaniler Uluslararası Nakliyat’a 5 adet ve Çani Lojistik’e 5 adet olmak üzere toplam 10 adet DAF CF.85.460 MD teslim edildi.

Çaniler şirket yetkilisi İsa Çani teslimat töreninde yaptığı konuşmada, araç alımında DAF çekicileri tercih etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Çani, DAF’ın yüksek ürün kalitesi ve düşük işletme maliyetleri ğunu söyleyerek, “Ekonomik krizle birlikte DAF’ın düşük işletme maliyetinin önemini fark ettik ve ilk kez filomuza 10 adet DAF CF’leri kattık. DAF tercihimizden ötürü çok memnunuz. 1 milyon 600 kilometre motor ömrüne sahip olması, uzun kullanım ömrü ve yüksek ikinci el değeri tercihimizi DAF’tan yana kullanmamızı sağladı” . İsa Çani, araçları DAF-Tırsan Satış Temsilcisi Onur Güldik’ten teslim aldı.

ÇANİLER ULUSLARARASI TAŞIMACILIK:

Çaniler Uluslararası Taşımacılık, 1994 yılında İbrahim ve İsa Çani tarafından Mersin’de kuruldu. Şirket bir süre Ortadoğu ve orta Asya parkurunda faaliyet gösterdikten sonra yeni araç filosu ve yönetici kadrosu ile Avrupa seferlerine de başarıyla imza attı. Çaniler Uluslararası Taşımacılık şirketinde birbirinden bağımsız şekilde çalışan Ortadoğu-Asya departmanı ve Avrupa-Asya departmanı bulunmaktadır. Bu iki farklı yönetici ve personel kadrosuna sahip departmanlarda Çaniler, en iyi hizmet çerçevesinde müşteri memnuniyeti için çaba sarf etmektedir.