Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Genç Tur yolcularını Otokar ile taşıyacak

Personel ve turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Genç Tur, yeni araç yatırımlarında Otokar’ı tercih etti.

Genç Tur yolcularını Otokar ile taşıyacak

Personel ve turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Genç Tur, yeni araç yatırımlarında Otokar’ı tercih etti. Firma, Otokar’dan 1 adet Doruk 215 T ve 4 adet Sultan 140S Comfort satın alarak filosuna ekledi.

Otokar Yetkili bayii Örnek Otomotiv tarafından Genç Tur’a satışı yapılan araçlar, firmanın merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Genç Tur mekezinde düzenlenen araç teslimat törenine Genç Tur’un sahipleri Ali Genç, Kadir Genç ve Niyazi Genç ile Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sabahattin Yılmaz ve Otokar Yetkili bayii Örnek Otomotiv’den Yunus Öztepe katıldı.

Şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığına yönelik üretilen Doruk 215T, serisinin en konforlu araçlarından olan Sultan 140S Comfort, Genç Tur tarafından Kocaelinde turizm ve personel taşıma amacıyla kullanılacak. Böylece Genç Tur yolculukları Anadolu Busworld 2009 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda “orta boy” kategoride Avrupa’nın en büyük ödülü “Grand Award” kazanan 10 metrelik Doruk 215T’nin ve Sultan 140S Comfort araçların konforunu yaşayacak.

10 METRELİK DORUK 215T KONFORU

Otokar’ın Türk tasarımcıları ve mühendisleri tarafından Türkiye şartlarına uygun geliştiren araçları, kullanıcılarına büyük avantajlar sağlıyor. Doruk 215T modeli, şehirlerarası ve turizm taşımacılığına yönelik en uygun çözüm sunmak üzere tasarlandı. Doruk 215T, üstün teknolojik özellikleri, tasarımı ve konforuyla yolcularına keyifli seyahat imkanı tanıyor.

Ayrıca Doruk 215T’nin güçlü Euro4 model motoru ile geleceğin teknolojisini sunarken daha az yakıt tüketimi ve temiz bir dünya sözü veriyor. Doruk 215T, 4 silindirli 215HP gücündeki motoru sayesinde yakıt tüketimini en aza indiriyor ve işletme maliyetlerini makul bir seviyeye getirmek için önemli bir avantaj yaratıyor. Doruk 215T 39 + 1 + 1’lik yolcu kapasitesi, şehirlerarası taşımacılığa uygun yolcu konforu, 5,5 metreküplük geniş bagaj hacmi ve 10 metre uzunluğu ile benzersiz bir performans sunuyor.

SULTAN 140S COMFORT ÖZELLİKLERİ

Sultan serisinin yüksek konfor sunan aracı 140S Comfort, 140 BG motor ile sunuluyor. 27 + 1 + 1 kişilik yolcu kapasiteli Sultan 140S Comfort, her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansı ile konforu birleştiriyor. Araç, turizm taşımacılığının vazgeçilmez özellikleri olan hostes koltuğu, yatabilir yana açılabilir koltuklar, geniş bagaj hacmi, LCD ekran, DVD oynatıcı, MP3 çalar, buzdolabı, kapalı devre müzik ve anons sistemi gibi özellikler sunuyor. Sultan 140S Comfort’da Intercooler Turbo Dizel Euro 4 motor kullanılıyor.