Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Temsa durdu durdu, turnayı gözünden vurdu

Türk mühendisleri ve Türk işçisi tarafından üretilen Avenue modeli ile kentiçi toplu taşımacılık sektörüne adım atan Temsa Global, uzun süren tanıtım programının ardından meyvelerini toplamaya başlıyor.

Temsa durdu durdu, turnayı gözünden vurdu



Türk mühendisleri ve Türk işçisi tarafından üretilen Avenue modeli ile kentiçi toplu taşımacılık sektörüne adım atan Temsa Global, uzun süren tanıtım programının ardından meyvelerini toplamaya başlıyor. Temsa, yeni bayii Çoşkunlar Otomotiv ile özel halk otobüs pazarına hızlı bir giriş yaptı
.

Temsa’nın ilk özel halk otobüsü yetkili satıcısı Çoşkunlar Otomotiv, görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılışın ardından sahaya inen Çoşkunlar Otomotiv satış ekibinin, yıllarında vermiş ğu deneyimle hatırı sayılır sipariş aldığı ve bunu kısa da satışa çevirecekleri bildirildi.

Çoşkunlar Otomotiv açılış törenine TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Şirin Varışlı, Halk Ulaşım Başkanı Mustafa Altuntaş ile İETT yetkilileri ve çok sayıda özel halk otobüs işletmecisi katıldı. Açılışta; Temsa Global Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Çoşkunlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Çoşkun, Genel Müdür Kani Çoşkun ve Satış Müdürü Erdoğan Çoşkun’da hazır bulundu.

AVENUE’NUN İLK BAYİİ

Açılışta konuşan Temsa Global Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, halk otobüs işletmeciliği alanında uzman bir kuruluşun Temsa ailesine katılmasından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirtti. Gürleyik, “İlk defa sadece Avenue için özel bayilik sistemini oluşturduk. Yani diğer bayilerimiz Avenue satmıyorlar! Sadece Çoşkunlar Otomotiv İstanbul’da özel halk otobüsü bayiliği aldı. Kamu satışlarını direk biz yapıyoruz. Zaman içerisinde diğer illerde de bu şekilde yapılanacağız. Coşkunlar Otomotiv’in sektör deneyimlerini Temsa bünyesinde artırarak sürdüreceğinden eminiz. Bu noktada da ‘Halka hizmet, Türkiye’ye hizmet’ sloganıyla yola çıktık” .

Kentiçi toplu taşıma sektörüne yeni girdiklerinin altını çizen İsmail Gürleyik, alınacak siparişe göre de emin adımlarla 2011 yılında iyi bir satış rakamına ulaşacaklarının altını çizdi.

“PARDON” DEMEMEK İÇİN SATIŞ YAPMADIK

Avenue ile ilk defa kentiçi toplu taşımacılık pazarına girdiklerini dile getiren Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, aracın üretildiği günden bugüne birçok yenilik yapıldığını açıkladı. Araç üzerinde yapılan yeniliklerle birlikte satış sonrası hizmetlerinde güçlenmesinin ardından Aveune’yu özel halk otobüsü işletmecilerinin hizmetine sunduklarını ifade eden Murat Anıl, “Aracımızı ürettik ve tanıtımlarımızı başarıyla gerçekleştirdik. Aracı sattıktan sonra ‘Pardon’ dememek için müşteri memnuniyeti, kullanıcı kolaylığı, konfor ve güvenlik üzerinde bir dizi yenilik ve çalışmalar yaptık. Taşlar yerine oturdu ve aracımızı bugün satışa sunuyoruz” .

İNANMADIĞIM ÜRÜNÜ SATMAM

Temsa’nın Adana Fabrikası’na giderek Avenue’yu yerinde incelediklerini dile getiren Çoşkunlar Otomotiv Genel Müdürü Kani Çoşkun ise şöyle konuştu:

“1953 yılında babam Nevzat Coşkun önderliğinde Sivas’ta kurulan Coşkunlar Otomotiv, uzun yıllar şehirlerarası yolcu taşımacılık alanında faaliyet gösterdi. 1985 yılında ise uzun yol otobüsçülüğünden özel halk otobüs işletmeciliğine geçtik. Şuanda 3 halk otobüsü ile İstanbul’da toplu taşıma hizmeti veriyoruz. Toplu taşımacılığın yanında otomotiv, akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve sigortacılık alanında faaliyet gösteriyoruz. Ben inanmadığım bir ürünü hiçbir satmam. Avenue gündeme geldiğinde uzun bir aracı inceledim. Fabrikada üretimin her aşamasını mercek altına aldım. Aracı bizzat test ettim ve Avenue’nun rakiplerine göre konfor, güvenlik, yol tuşu, işletme ve bakım maliyetlerinde çok çok avantajlı ğunu gördüm. Ayrıca Avenue’nun direksiyonuna geçerek Adana fabrikasından İstanbul’a bizzat ben getirdim. Avenue’ya inandım, Temsa’ya güveniyorum ve bu aracıda bugün satıyorum.”

Hüseyin Karabulut - Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com