Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

MAN, Bursaspor’a özel otobüs yaptı.

Bursaspor Kulübü, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicileri tarafından kendileri için özel olarak yaptırılan MAN Fortuna Mega otobüsü törenle teslim aldı.

MAN, Bursaspor’a özel otobüs yaptı.



Bursaspor Kulübü, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicileri tarafından kendileri için özel olarak yaptırılan MAN Fortuna Mega otobüsü törenle teslim aldı. DOSAB Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene Bursasporlu yöneticilerin yanı sıra futbolcular, DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan, DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz katıldı
.

DOSAB Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan, Bursa’nın otomotiv ve tekstildeki başarısının ardından sporda da büyük başarılara imza attığını kaydetti. Bursaspor’un 2009-2010 sezonunda ki süper lig şampiyonluğunda emeği geçen tüm futbolcu ve yöneticileri kutlayan Kaplan, “Bursaspor’un kalıcı kurumsal gelirlere sahip olması gerekmektedir” .

Yeni otobüsün DOSAB'ın Bursaspor'a küçük bir armağanı ğunu dile getiren Kaplan, yeşil-beyazlı kulübün kalıcı gelirlere ihtiyacı bulunduğunu, bunun da bir an önce sağlanması gerektiğini dile getirerek, “Aksi takdirde, birilerinin yardımı ile ayakta durmak zorunda kalır. Bu nedenle ben buradan tüm Bursalılara ve yöneticilere sesleniyorum, Bursaspor’u bir an önce kalıcı gelirlere kavuşturmalıyız” . DOSAB olarak yıl içinde kamuoyuna üç anahtar sözü verdiklerinin altını çizen Başkan Ertuğrul Kaplan, “Can ve mal güvenliğimiz için geçtiğimiz günlerde iki itfaiye aracını yetkililere teslim ettik. Üçüncü anahtarımızı da bugün Bursaspor yöneticilerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. MAN tarafından özel olarak yapılan otobüsle inşallah futbolcularımız kazasız belasız bol galibiyetli deplasman maçlarına giderler” .

BİRLİK OLMALIYIZ

Artık gelişmiş sanayisinin yanında ayrıca bir futbol kenti olan Bursa’da Bursaspor’un daha büyük başarılara imza atacağını söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise Bursalılara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Gösterdiği başarılar nedeniyle Bursaspor’un yıpratılmak istenebileceğini belirten Sağlam, “Biz Bursalılar ve Bursasporlular olarak birlik olmalıyız. Başarımız nedeniyle bizleri yıpratmak isteyenler olacaktır. Bunlara karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Ben bize bu otobüsü armağan eden tüm DOSAB sanayicilerine, MAN yetkililerine ve bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” .

ANAHTAR BAŞKAN YAZICI İLE TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM’A VERİLDİ

Törene MAN fabrikası adına katılan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve takım kaptanı Ömer Erdoğan ile bir süre sohbet etti. Otobüsü yakından inceleyen Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan çok beğendiklerini söyleyerek Eren Gündüz’e teşekkür etti. Gündüz de Teknik Direktör Sağlam ve Kaptan Ömer'e başarılar dileyerek teşekkür etti. Konuşmaların ardından otobüsün temsili anahtarları DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan ve DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm tarafından, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a verildi. Törene katılan Bursasporlu yönetici ve futbolcular, sosyal tesislerden yeni otobüsleri ile ayrıldı.