Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

MAN, Mersin fuarında yerini aldı

Taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na olan ilgi giderek azalıyor.

MAN, Mersin fuarında yerini aldı

Taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na olan ilgi giderek azalıyor. Türkiye’nin lojistik üs olma yolundaki çabalarına büyük katkı sağlaması beklenen fuarın daha geniş çaplı bir tanıtımı ve ilgiyi hak ettiğine işaret eden İkikardeş Otomotiv Firmasının sahibi Uğur İkikardeş, “Irak ile olan ticaret, narenciye ihracatı ve diğer güçlü sanayi kuruluşları taşımacılık sektörünü burada canlı tutuyor. Bu nedenle bu fuarın daha aktif olması gerekiyor” .

Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na 3 yıldır katıldıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Kürşad Söylemezoğlu, “2009 yılının kriz yılı olması ile tanıtımında zayıf kaldığımız TGX modellerini bu fuarda Doğu Akdeniz bölge bayiimiz ile birlikte sergiledik. Fuara katılım her ne kadar beklentilerimizin altında olsa da müşterilerimizle bir arada olmak ve araçlarımızı yakından incelemelerini sağlamak bizim için önemli” .

BÖLGEDE POTANSİYEL VAR

Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur İkikardeş, “Biz İkikardeş olarak uzun yıllardır Mersin başta olmak üzere bölgede başarılı işler yapan bir kuruluşuz. MAN ile olan çözüm ortaklığımız ise 6 ay önce başladı. İkikardeş firması olarak yaptığımız yatırımlar önümüzdeki dönemde MAN'ın da desteğiyle daha da başarılı olacak. Bölgeye baktığımızda büyük bir potansiyel ğunu görüyoruz” diye konuştu.

Fuarı ayrıca MAN Kamyon ve Otobüs CEO’su K. Tuncay Bekiroğlu ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz’de gezdi.