Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Kaptanlar, tescillendi!..

Karayolu yolcu taşımacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük sivil toplum unvanına sahip Kaptanlar Kulübü’nü Türk Patent Enstitüsü, marka olarak tescilledi.

Kaptanlar, tescillendi!..

Karayolu yolcu taşımacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük sivil toplum unvanına sahip Kaptanlar Kulübü’nü Türk Patent Enstitüsü, marka olarak tescilledi. 2 bin 800 otobüs kaptanının üye ğu Kulübün en büyük özellikleri arasında ise; internete dayalı uzaktan eğitim, ayın ve yılın kaptan şoför seçimleri ile üyelerine sağladığı indirim avantajları geliyor.

Otobüs kaptanlarına hak ettiği değeri vermek amacıyla Temsa Global tarafından 2004 yılında “Ayın Kaptan Seçimleri” ile temelleri atılan ve o günden bu güne otobüs kaptanlarına yönelik kişisel gelişim, eğitim, sağlık ve sosyal aktivitelerle zenginleşen Kaptanlar Kabulü, 2 bin 800 üye sayısıyla da Türkiye’nin en büyük kulüpleri arasında yerini aldı.

Marka ve firma ayırt etmeksizin Türkiye genelinde 2 bin 800’ün üzerinde otobüs kaptan şoförünü bünyesinde bulunduran Kaptanlar Kulübü, Türk Patent Enstitüsü tarafından ‘Kaptanlar Kulübü’ markası olarak tescillenerek varlığını daha da değerli hale getirdi. Tüm otobüs şoförlerine özel ilk ve tek kulüp olma özelliği taşıyan Kaptanlar Kulübü, üyelerine sağladığı özel kulüp kartı ile kaptanlara ve ailelerine; anlaşmalı 66 firmadan indirimli alış-veriş imkânı sunuyor.

KULÜBÜM İLE GURUR DUYUYORUM

Kaptanlar Kulübü’nün tescillenmesiyle ilgili bir açıklama yapan ‘Yılın Kaptan Şoförü’ Murat Kaplan, şunları söyledi: “Temsa Kaptanlar Kulübü’nün biz kaptanlar için değeri çok büyük. Biz otobüs kaptanlarını, marka ve modele bakmaksızın aynı çatı altında toplayan tek grup… Bugüne kadar bizim ve ailelerimiz için sağladığı indirim ve sağlık hizmetlerinin ‘Ayın Kaptan Şoförü’ törenleriyle bize ne kadar değer verdiğini gösterdi. Tescilli bir markanın üyesi olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum.”

BİR MARKA DAHA HEDİYE EDİYORUZ

Kaptanlar Kulübü’nün Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmesinin gururunu yaşadıklarını belirten Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, “Sektörümüze tescillenmiş bir marka daha hediye etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kıymetli üyelerimiz otobüs kaptanlarımız başta olmak üzere kulübe kurulduğundan beri destek veren kuruluşlara ve sektörümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

KULÜBÜMÜZ BİR MARKA

Kaptanlar Kulübü Koordinatörü Ekrem Özcan ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Kulübümüzle; yaz, kış, bayram, seyran demeden halkımıza ulaşım özgürlüğü sağlayan otobüs kaptanlarımızın hak ettikleri değeri almalarına çalışıyoruz. Çalışmalarımıza marka olarak tescillenmiş isim altında yürütmeye büyük bir keyifle devam edeceğiz.”