Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Shell En Beğenilen Perakende Kuruluşu Seçildi

Akaryakıt sektörünün önde gelen firmalarından Shell, 10 yıldır perakende dünyasını biraraya getiren Perakende Günleri kapsamında verilen “En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü”ne layık görüldü.

Shell En Beğenilen Perakende Kuruluşu Seçildi

Akaryakıt sektörünün önde gelen firmalarından Shell, 10 yıldır perakende dünyasını biraraya getiren Perakende Günleri kapsamında verilen “En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü”ne layık görüldü.

Nielsen tarafından Türkiye çapında yapılan kamuoyu araştırmasıyla belirlenen ödül, müşterilerin kalbini kazanmış, müşterisiyle yakınlık kurabilmiş ve takdir görmüş olan perakende kuruluşuna veriliyor.Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ödülü; Four Seasons Otel’de düzenlenen Perakende Güneşi Ödülleri Balosu’nda aldı.

Müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak benimseyen akaryakıt sektörünün öncü ismi Shell’e bir ödül de Perakende Günleri’nden geldi. Bu yıl 10.su düzenlenen ve sektörün önde gelen temsilcilerini biraraya getiren Perakende Günleri kapsamında, “En Beğenilen Perakende Kuruluşu” ödülünün sahibi Shell . Her yıl iki ayrı alanda verilen ve Nielsen tarafından Türkiye çapında gerçekleştirilen araştırma, bu sene akaryakıt sektörü için yapıldı ve en beğenilen perakende şirketi ödülü Shell’e verildi.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, “Bu ödül bizim için birçok açıdan büyük değer taşıyor ancak en önemlisi ödülü müşterilerimizin takdiriyle almış olmamız. Türkiye Cumhuriyeti’nin en eski perakende zincirlerinden birisi olarak tüm faaliyetlerimizi, müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine göre yapılandıran bir şirketiz. Kapsamlı çalışmalarla tüketicilerin beklentilerini öngörerek, en uygun ürün ve hizmeti müşterilerimize sunuyoruz. 60 ülkeden 14 bin istasyon arasında en iyi hizmet veren istasyonu belirlemek için düzenlenen ‘Farkı Yaratan İnsandır’ programında dünya şampiyonu olmamız, bu anlayışımızın somut bir örneğini oluşturuyor. Türk tüketicilerinin de en beğendiği perakende kuruluşu olarak Shell’i seçmesi, fark yaratan ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’de de zirvede ğumuzu kanıtladı. Shell’in bu ödüle, halkımızın ve müşterilerimizin oylarıyla layık görülmesi, bizim için her şeyden daha önemli. Bu nedenle ödül bizi, müşterilerimiz lehine değer yaratacak yeni projeler geliştirme konusunda daha da cesaretlendiriyor, motive ediyor. Shell olarak Türkiye’yi en çok büyümek istediğimiz 6 ülkeden birisi olarak görüyoruz. Başta müşterilerimiz olmak üzere, bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca, başarımızın en büyük itici gücünü oluşturan ve 15 bini aşkın çalışanıyla 365 gün müşterilerimize hizmet veren bayilerimize ve çalışanlarımıza da teşekkürü borç biliyorum. Büyük Shell ailesi olarak, müşterilerimizin bize ihtiyaç duydukları her alanda varlık göstermeye devam edeceğiz” .