Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Mescier’in filosu Premium’larla güçlendi

Demir Çelik Endüstrisinin en büyük ihracat kuruluşlarından olan Mescier Demir Çelik atılımlarına Koçaslanlar Otomotiv’den aldığı 13 adet Renault Trucks Premium 430.

Mescier’in filosu Premium’larla güçlendi

Demir Çelik Endüstrisinin en büyük ihracat kuruluşlarından olan Mescier Demir Çelik atılımlarına Koçaslanlar Otomotiv’den aldığı 13 adet Renault Trucks Premium 430.19 T 4x2 Euro 5 ile hız verdi.

1960’lı yıllardan bu yana Karabük’te gerçekleştirdiği demir çelik ürünlerini ticaretine dayanan iş hacmini, 1990 yılında devreye aldığı haddahane tesisiyle genişleterek, bugüne kadar yaptığı atılımlara sürekli büyüyerek Türkiye Demir Çelik endüstrisinde hatırı sayılır bir konuma ulaştıran Mescier Demir Çelik, gerek iç pazar, gerekse ihracat satışlarındaki artışları ile ISO tarafından belirlenen Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu içinde 358.sırayı, İhracatçılar Meclisi tarafından yapılan sıralamada da 218.sırayı almanın haklı gururunu yaşamaktadır. İş hacminin büyümesi sonucu yürüttükleri filo genişletme kararlarının doğrultusunda alımını gerçekleştirdikleri Renault Trucks Premium araçların teslimat töreni Koçaslanlar İzmit Plaza’da yapıldı. Törene, Mescier Demir Çelik’ten Lojistik Müdürü Ahmet Ayhan, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Genel Müdür Ertan Batal, Satış Müdürü Erdoğan Seymen katılırken, Renault Trucks Türkiye’yi temsilen Bölge Satış Müdürü Kıvanç Kızılkaya hazır bulundu.

Mescier Demir Çelik Lojistik Müdürü Ahmet Ayhan, Renault Trucks çekicilerinin nakliye şirketlerinin en büyük gider kalemlerinden olan yakıt sarfiyatının Renault Trucks çekiciler sayesinde en aza indirdiklerini belirterek ayrıca Koçaslanlar’ın hizmetinden son derece memnun klarını söyledi. Filolarında Renault Trucks çekicilerin sayısının artarak devam edeceğini ve bu kararlarında Koçaslanlar’ın hizmet ve servis kalitesinin büyük payının ğunu ekledi. Yollarına Renault Trucks ve Koçaslan Otomotiv ile devam edeceklerini belirtti.

Teslimat töreninde Ahmet Ayhan’a bir plaket takdim eden Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan konuşmasında “Koçaslan Otomotiv olarak satmış ğumuz her Renault Trucks aracı ile birlikte vermiş ğumuz kaliteli servis ve müşteri memnuniyeti ile Türkiye’nin her yerinde Renault Trucks araçlara sahip firmalarla bir nevi ortaklık kuruyoruz. Mescier Demir Çelik San. ve Tic. Ltd Şti. ile Koçaslanlar Otomotiv olarak 2010 yılında başladığımız ve sürdürmeye devam edeceğimiz bu ortaklık bizlere kıvanç ve onur vermektedir”