Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Gürbulak Nakliyat, 15 adet Axor aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Gebze merkezli Gürbulak Nakliyat, araç yatırımlarına ağırlık verdi.

Gürbulak Nakliyat, 15 adet Axor aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Gebze merkezli Gürbulak Nakliyat, araç yatırımlarına ağırlık verdi. Yeni araç alımında tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana yapan firma, 15 adet 1840 LS E4 Axor çekici alarak filosunu güçlendirdi.

Yeni araçlarını Mercedes- Benz Türk Mengerler Kocaeli Bayii’nden teslim alan firma ortakları Orhan Çakan ve Turhan Çakan ile Genel Müdür Burhan Çakan, Axor çekicileri yurtiçi konteynır taşımacılığında kullanacaklarını ifade etti.

Konteynır taşımacılığındaki kaliteli hizmetleri ile tanınan, K-1, C-2 ve R-1 belgeleri ile Global (Roder) Teminatı bulunan Gürbulak Nakliyat, bölgesel taşımacılık faaliyetlerinin ardından 1979 yılında başta İran ve Irak olmak üzere Asya ülkelerine yönelik taşımalar gerçekleştirdi.

Körfez Krizi’nin ardından bu faaliyetlerini durduran Gürbulak Nakliyat, Dilovası/Gebze Sedef Port Limanı’ndan Marmara Bölgesi’ne ve yurt içi geneline konteynır taşımaya başladı. Misyonu “binlerce kilometreyi maksimum güven ile aşmak ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmak” olan Gürbulak Nakliyat yetkilileri, bu misyon için Axor araçların doğru tercih ğunu belirtti.