Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Trakya Turizm, yeni otobüsünü teslim aldı

Turizm sektörünün önde gelen firmalarından Trakya Turizm, araç yatırımında Mercedes-Benz Türk’ü tercih etti.

Trakya Turizm, yeni otobüsünü teslim aldı

Turizm sektörünün önde gelen firmalarından Trakya Turizm, araç yatırımında Mercedes-Benz Türk’ü tercih etti. Firma siparişini verdiği bir adet 2011 model Tourismo 15 otobüsünü teslim alarak filosuna dahil etti.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Trakya Turizm’e satılan bir adet 2011 model Tourismo 15 otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Trakya Turizm ortaklarından Hüseyin Tarhanalı, Zeynep Tarhanalı ve Kemal Tarhanalı katıldı. Törende Has Otomotiv’den ise Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun hazır bulundu. Remzi Torun, yeni otobüsün anahtarını Hüseyin Tarhanlı’ya, “kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Firma olarak yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedeflediklerini ve bunun içinde araç yatırımlarına her dönem önem verdiklerini dile getiren Hüseyin Tarhanlı, “Yeni araç alımımızda adresimiz her ğu gibi yine Has Otomotiv . Has Otomotiv yetkililerine, yeni araç alımımızda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Trakya Turizm olarak öncelikli hedefimiz yüzde 100 müşteri memnuniyetidir. Bunun içinde her dönem konforlu araçlara yatırım yaparak genç bir filo ile hizmet vermekteyiz. Şuanda kampanya kapsamında bir adet 2011 model Tourismo 15 otobüs teslim aldık. Firma olarak araç yatırımlarımız devam edecek” .