Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Tosun Nakliyat’ın tercihi DAF

Şoför güvenliği ve konforunu ön planda tutarak geliştirilen DAF XF 105.

Tosun Nakliyat’ın tercihi DAF

Şoför güvenliği ve konforunu ön planda tutarak geliştirilen DAF XF 105.460 Elite Edition, Tosun Uluslararası Nakliyat’ın da tercihi . Tosun Nakliyat, estetik ve verimliliği bir arada sunan DAF XF 105.460 Elite Edition’ı filosuna kattı.

Tosun Uluslararası Nakliyat’a bir adet DAF XF 105.460 Elite Edition, Tırsan’ın Hadımköy tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Tosun Nakliyat’ın firma yetkilisi Selami Ceyhan’a aracını DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Hadımköy Şubesi Müşteri Temsilcisi Onur Güldik teslim etti. Filolarındaki 14 çekicinin 12’sinin DAF ğunu dile getiren Selami Ceyhan, ilk kez DAF XF 105.460 Elite Edition’ı satın almaktan ötürü memnun klarını söyledi.

UZUN ÖMÜRLÜ MOTOR

Eylül 2009’dan itibaren Türkiye pazarında DAF XF 105.460 Elite Edition’ın görücüye çıktığını belirten DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Hadımköy Şubesi Müşteri Temsilcisi Onur Güldik, çekicilerin Türkiye’de büyük bir ilgi gördüğünü ifade etti. Güldik, “Avrupa’nın önde gelen sektör dergilerinden ‘Truck and Driver’ okuyucuları tarafından ‘Gelmiş geçmiş En İyi Kamyon Ödülünü’ (Best Truck Ever) alan DAF XF Serisi, yeni Elite Edition ile beraber hem sürücü konforuna hem de ekonomik taşımacılığı düşünerek birçok avantaj sunuyor. DAF XF 105.460 Elite Edition çekicilerin en önemli özelliklerinden biri de 1,6 milyon kilometre motor dizayn ömrüdür. Bunun yanında düşük işletme giderleri, sağlamlığı ve yaygın servis ağı sayesinde yüksek ikinci el satış değeri de nakliyeciler için katma değer sağlıyor” .

YAKITTA CİMRİ

“DAF XF 105.460 Elite Edition çekiciler, uzun bakım aralıkları, SCR sistemi, SMART enjeksiyon sistemi ve yeni yürüyen aksam elemanları sayesinde yüzde 5’e kadar daha iyi yakıt verimliliği sağlıyor” diyen Güldik, çekicilerin aynı da yüzde10’a kadar daha düşük onarım ve bakım masrafı kolaylığı sunduğunu kaydederek, “Maut indiriminden yararlanmak ve UBAK kapsamında nakliye yapma imkânı veren çekiciler ayrıca havalı süspansiyona sahip Super Space Kabin segmentinin en konforlu ve en geniş iç hacmine sahip. Gece sürüş güvenliğini arttıran Xenon farların yanında arttırılmış kabin içi konfor ile kullanıcısına keyifli sürüş imkanı sağlıyor” diye konuştu.

TOSUN ULUSLARARASI NAKLİYAT:

Tosun Uluslararası Nakliyat, Genel merkezi Hollanda’da bulunan Tosun Transport Holland BV’nin Türkiye’deki şirketidir. Tosun Holding BV’nin çatısı altında hizmet veren şirket, 1982 yılından beri nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Tosun Transport Holland BV, Hollanda'nın güney ucunda, Hollanda - Almanya - Belçika üçgeninde bulunmaktadır. Hollanda'da bulunan Genel Merkez'in yanı sıra Türkiye'de kurulu Tosun Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti. ile birbirini destekleyen gümrükleme, depolama, sigorta ve diğer lojistik hizmetlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Uzmanlık alanı Batı Avrupa ve Türkiye arası taşımacılıktır. Diğer Avrupa ülkeleri, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ile de çalışmalarını gerçekleştiriyor.