Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Metro’nun iş ortağı Temsa

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, araç yatırımlarına Temsa Safir ile aralıksız devam ediyor.

Metro’nun iş ortağı Temsa

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, araç yatırımlarına Temsa Safir ile aralıksız devam ediyor. Metro Ticari Yatırmalar Grubu bünyesinde bulunan Bartın Metro Turizm, 5 adet Temsa Yeni Safir alarak filosuna kattı.

Temsa Global tarafından Bartın Metro Turizm’e satışı yapılan 5 adet Yeni Safir otobüsleri, Büyük İstanbul Otogarı’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Metro Turizm Filo Direktörü İsmail Aktaş, Metro yöneticilerinden Veysel Demiral, Metro Turizm Bartın İşletmecisi Erdoğan Aslan ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ katıldı.

Metro Turizm’in, müşterilerine güvenli ve kaliteli hizmet sunmak için her dönem araç yatırımına devam ettiğini dile getiren Filo Direktörü İsmail Aktaş, “Firma olarak kaliteden asla taviz vermiyoruz. Müşterilerimize kaliteli, güvenli ve konforlu seyahat imkânı sunmak için teknolojik yenilikleri takip ederek her dönem araç yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Temsa’yı iş ortağımız olarak görüyoruz ve 2010 yılındaki yatırımlarımızda bu markaya ağırlık verdik. Bartın Metro filosu için teslim aldığımız 5 adet Yeni Safir otobüsümüz, Bartın-İstanbul ve Ankara hattında hizmet verecek” .