Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Safir, tam bir Kayserili!..

Temsa Safir, Metro Turizm’e sunduğu kazançlı yolculuklara devam ediyor.

Safir, tam bir Kayserili!..

Temsa Safir, Metro Turizm’e sunduğu kazançlı yolculuklara devam ediyor. Metro Turizm’in Kayseri İşletmecisi RG Turizm, filosuna dahil ettiği 5 adet Safir ile gücüne güç kattı. RG Turizm Genel Koordinatörü Ali Düzgün, “Safir, üstün özellikleriyle tam bir Kayserili” .

Kullanıcılarına sunduğu başta ekonomik yakıt tüketimi ve üstün donanım özellikleri ile segmentinin gözdesi olan Temsa Safir, Metro Kayseri işletmesi RG Turizm’e teslim edilen 5 adet Safir ile Metro Turizm’e kazanç ve konfor sunmaya devam ediyor.

Kayseri Otogarında gerçekleşen teslimat törenine, RG Turizm Genel Koordinatörü Ali Düzgün, Metro Kayseri İşletmesi Müdürü Yüksel Yavuz, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Temsa Bölge Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa SSH Bölge Sorumlusu İbrahim Bolat katıldı.

RG Turizm Genel Koordinatörü Ali Düzgün “Temsa Safir’i tercih etmemizin en önemli sebepleri: yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleridir. Safir bu özelikleri ile tam bir Kayserili diyebiliriz. Safir’in sunduğu gelişmiş donanım özellikleri ile de yolcularımıza konforlu yolculuk sunmayı hedefliyoruz” .

Sunduğu kazançlı yolculukları güçlü satış sonrası hizmetleri ile birleştiren Temsa bu bağlamda Metro Kayseri İşletmesi RG Turizm Kaptanlarına Temsa Satış Sonrası Hizmet Bölge Sorumlusu İbrahim Bolat tarafından güvenli sürüş teknikleri eğitimi verdi.