Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Ekol’ün yeni müşterisi Trox

Ekol Lojistik, havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinin öncü firması Trox Türkiye ile anlaştı.

Ekol’ün yeni müşterisi Trox

Ekol Lojistik, havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinin öncü firması Trox Türkiye ile anlaştı. Yüksek kaliteli ekipman ve sistem çözümlerindeki uzmanlığıyla 1975 yılından bu yana Alarko’nun distribütörlüğünde Türkiye pazarında yer alan ve Mart ayında Türkiye ofisini açan Alman firmanın uluslararası taşıma, antrepo, depolama ve dağıtım operasyonlarını Ekol Lojistik yürütecek.

Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal, 22 ülkede 14 adet üretim tesisi, 25 adet satış ofisi ve 50’nin üzerinde temsilcisi ile dünya çapında faaliyet gösteren Trox’ un Türkiye’de de kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalar sürdürdüğünü söyledi. Özkal, “Trox, Türkiye’de gerçekleştirecekleri operasyonlarda en önemli destekçi olarak bizi tercih etti. Havalandırma ve iklimlendirme teknolojilerinde köklü bir firma olan Trox’ un uluslararası taşıma, antrepo, depolama, dağıtım operasyonlarını üstlenerek Türkiye pazarında da güçlenmesine katkıda bulunacağız. Ekol olarak gösterdiğimiz titizlik, yarattığımız güven ve yaptığımız yatırımlarla tercih edilen bir firma olmaktan gurur duyuyoruz” .

Geniş ürün gamıyla Türkiye’nin yanı sıra Libya, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan, pazarlarında yer alan Trox, 2011 yılında Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün ve Gürcistan’da da çalışmalarına devam edeceği bildirildi.