Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

Trakker’ler, Okura’nın filosunda

Uluslararası nakliye sektöründe emin adımlarla büyüyen Okura Uluslararası Nakliyat, yeni araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti.

Trakker’ler, Okura’nın filosunda

Uluslararası nakliye sektöründe emin adımlarla büyüyen Okura Uluslararası Nakliyat, yeni araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti. Firma, siparişini verdiği 2 adet Trakker off-road çekiciyi teslim alarak filosuna kattı.

Iveco’nun Mersin bayisi Kılıçlar Otomotiv tarafından Okura Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 2 adet Trakker 6x4 çekici, bayii tesislerinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Okura Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Okur, Kılıçlar Otomotiv yöneticisi Kurtuluş Salyam ve Satış Müdürü Mukadder Eryılmaz katıldı.

Kılıçlar Otomotiv yöneticisi Kurtuluş Salyam, teslim edilen Trakker’ların Euro 5 emisyon normlarına, 500HP ve 410 HP Cursor yüksek teknoloji ekonomik motorlara sahip ğunu ve Okura’yı satış sonrası hizmetlerinde de yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi. Kılıçlar Otomotiv Satış Müdürü Mukadder Eryılmaz ise Trakker’ların her türlü zorlu görev için gerekli donanıma sahip klarını, ayrıca zor koşullarda çalışsa bile konforu ile kullanıcısını yormadığı belirtti. Eryılmaz, “Her türlü konfor ve teknolojiyle donatılan Trakker’lar ayrıca ön dingilde 52 derecelik dönüş açısı ile yüksek manevra kabiliyetine sahipler” .

Okura Uluslararası Nakliyat’ın emin adımlarla büyüdüğünün altını çizen Ahmet Şükrü Okur, “Firmamız 2001 yılında kuruldu ancak taşımacılık sektöründeki tecrübemiz 1974 yılına dayanıyor. Türkiye’de hızla büyüyen bir taşımacılık şirketiyiz. Filomuz tenteli, soğutmalı ve lowbedlerden oluşmaktadır. Yükün hacmine ve çeşidine bağlı olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteye sahibiz. Iveco Trakker’ları filomuza dahil etmemizin en önemli nedenleri ise; Öncelikle çok sağlam olması, yeni kabinin geniş ve lüx olması, yüksek tonaj çekebilir kapasitede olması ve en önemlisi de yakıt sarfiyatının eşdeğerlerine göre az olmasıdır” .