Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

İl-Ke Tur’unda tercihi Safir

Ankara merkezli İl-Ke Tur, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv’in teslim ettiği Safir ile filosunu güçlendirdi.

İl-Ke Tur’unda tercihi Safir

Ankara merkezli İl-Ke Tur, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv’in teslim ettiği Safir ile filosunu güçlendirdi. İl-Ke Tur Yöneticisi Ali Berat Ağtaş, “Safir ile hem yolcularımıza kalite hem de firmamıza kazanç sağladık” .

Kullanıcılarına sunduğu üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile segmentinin gözdesi olan Temsa Safir, İl-Ke Tur filosundaki yerini aldı. Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv tarafından Ankara’daki tesislerinde teslim edilen Safir, İl-Ke Tur’a hem şehirlerarasında hem de turizm ulaşımında hizmet ve kazanç sağlayacak.

Azizoğlu Otomotiv’in Ankara’daki tesislerinde yapılan teslimat törenine, İl-Ke Tur Yöneticileri Adil ve Ali Berat Ağtaş, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Temsa Bölge Yöneticisi İlker Canbolat katıldı.

İl-Ke Tur Yöneticisi Ali Berat Ağtaş, “Temsa Safir’in sunduğu yakıt ekonomisi ve 2 yıllık garanti süresi, onu tercih listemizde ilk sıraya yerleştirdi. Sunduğu gelişmiş donanım özellikleri ise üst düzeyde” açıklamasını yaptı.