Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

Fiat, Kasım ayında rekor kırdı

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye ile Tofaş’ın kendi tüketici finansmanı şirketi olan Koç Fiat Kredi işbirliği ile düzenlenen Kasım kampanyası, rekor sonuçlara imza attı.

Fiat, Kasım ayında rekor kırdı

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye ile Tofaş’ın kendi tüketici finansmanı şirketi olan Koç Fiat Kredi işbirliği ile düzenlenen Kasım kampanyası, rekor sonuçlara imza attı. Ticari araçlarda Fiat markasını 11. ay sonunda liderliğe taşıyan kampanyanın etkisiyle geçtiğimiz ay 10 bin 345 adet binek + hafif ticari araç satışı gerçekleştiren Fiat Türkiye’nin bu satışlarının yaklaşık % 36’sı Fiat Finans aracılığıyla sağlanan özel kredilendirme ayrıcalığıyla gerçekleşti.

Kasım ayı sonu itibariyle 87 bin 8 adetlik toplam satışa ulaşan ve Kasım ayında ise 10 bin 345 adet araç satışı gerçekleştiren Fiat Türkiye, Koç Fiat Kredi desteğiyle düzenlendiği ekstra avantajlı kampanya ile rekor sonuçlara imza attı. 4 bini aşkın Fiat müşterisi, Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans kanalıyla dosya masrafının alınmadığı, uygun faizli kredi imkanı sağlayan kampanyadan yararlandı. Kasım ayın sonuçlarıyla son 4 yılın rekor değerlerine imza atan Koç Fiat Kredi’nin Kasım ayı sonu itibariyle 2010 yılında kredi verdiği müşteri sayısı ise toplam 25 bin adete yaklaştı.

11 ayın sonu itibariyle 35 bin 715 adeti otomobil, 51 bin 293 adeti hafif ticari araç olmak üzere 87 bin 8 adetlik toplam satışa ulaşan Fiat Türkiye’nin toplam satışlarının % 90’ına yakınını Tofaş’ın Bursa Fabrikası’nda üretilen yerli modeller oluşturuyor. Türkiye’nin açık ara en fazla tercih edilen yerli üretim markası unvanına sahip Fiat’ın Türk mühendis ve işçisinin imzasını taşıyan Yeni Fiat Doblo’dan Fiat Linea’ya, Fiat Albea Sole’den Fiat Fiorino’ya kadar etkili ve güçlü modelleri, Kasım sonu itibariyle 75 bin 935 müşterinin öncelikli tercihi .

Satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere de 3 yıl veya 150 bin km garantinin ise standart olarak sunulmaya devam edilmesi satın alma kararında etkili olmaya devam ediyor.