Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

Stralis’ler, Ar-Nak Ar filosunda

Uluslararası nakliyle firmalarından Ar-Nak Ar Uluslararası Taşımacılık, yeni araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti.

Stralis’ler, Ar-Nak Ar filosunda

Uluslararası nakliyle firmalarından Ar-Nak Ar Uluslararası Taşımacılık, yeni araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti. Firma, siparişini verdiği 2 adet Stralis Euro 5 AT 440S45 T/ FP-LT lüks çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco Araç’ın İstanbul yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Ar-Nak Ar Uluslararası Taşımacılık’a satışı yapılan Stralis Euro 5 AT 440S45 T/ FP-LT çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Iveco Otomotiv satış müdürü Diler Dinçer ve Ar-Nak Ar Uluslararası Taşımacılık firması sahibi Mithat Özkan katıldı.

Mithat Özkan, yeni araçları ağırlıklı olarak batı Avrupa’ya yaptıkları nakliyede kullanacaklarını ve Stralis’i ekonomik yakıt tüketimi ve düşük işletme maliyetinden dolayı tercih ettiklerini ifade etti. Özkan, hacimli yük taşımak için 3 metre iç yüksekliğe sahip treyler kullandıklarından alçak şasiye sahip Stralis FP – LT versiyonunu tercih ettiklerini de sözlerine ekledi.

Iveco Araç satış müdürü Diler Dinçer de teslim sırasında yaptığı konuşmada yeni nesil Stralis’lerin hem yakıt ekonomisi hem de motor ömrü açısından eski nesilden çok daha avantajlı ğunu ifade ederek Stralis kabin hacminin ise bir çok rakipden daha üstün durumda ğunu vurguladı.