Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

Gücümüzün kaynağı Tırsan

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından İntegral Lojistik, araç yatırımlarında tercihini yine DAF-Tırsan’dan yana yaptı.

Gücümüzün kaynağı Tırsan

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından İntegral Lojistik, araç yatırımlarında tercihini yine DAF-Tırsan’dan yana yaptı. Firma 3 adet 2011 model Euro 5 Super Space Cabin Elite Editon DAF çekici ve 2 adet 2011 model Talson askılı semi treyler teslim aldı. Firma sahibi Abdurrahman Malkoç, “Karşılıklı güven ile iş ortaklığımız devam ediyor. Bu güvenle birlikte gücümüzün kaynağı DAF-Tırsan’dır” .

İntegral Lojistik’e satışı yapılan araçlar, DAF-Tırsan’ın Samadıra tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine İntegral Lojistik’in sahibi Abdurrahman Malkoç ve Tırsan Treyler A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun katıldı.

İntegral Lojistik’in sahibi Abdurrahman Malkoç, DAF-Tırsan ile 10 yıldır devam eden işbirliklerinden ötürü son derece memnun ğunu söyledi. Malkoç, “Ticari başarımızı müşteri memnuniyeti üzerine inşa eden İntegral Lojistik olarak Ntegral Lojistik, aynı anlayışla hizmet veren ana tedarikçimiz DAF-Tırsan ile gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz” .

Markaya çok güvendiklerini dile getiren Malkoç, teslimatı yapılan 3 adet 2011 model Euro 5 Super Space Cabin Elite Edition DAF çekici ve 2 adet 2011 model Talson askılı semi-treyler ile araç parklarını genişlettiklerini açıkladı. Malkoç, verimli filo yönetimi felsefesiyle tercihlerini DAF-Tırsan’dan yana kullanarak doğru bir seçim yaptıklarını kaydederek, uzun seneler sürecek dostluklarının da önemini vurguladı.

2.ELDE DE YÜKSEK DEĞER

Yenileme süreleri gelen çekici ve yarı römorklarını en yüksek piyasa değerine DAF-Tırsan’a vererek ikinci el hizmetinden de yararlandıklarını kaydeden Malkoç, “Hem ürünü alırken hem de satarken kazanmak deyimi, DAF Tırsan ile doğrulandı” . İntegral’in İstanbul merkezli bir lojistik şirketi ğunu açıklayan Malkoç, İntegral’in özellikle tekstil ve çiçek taşımalarında uzmanlaştığını, yoğunlukla İngiltere, Hollanda ve Belçika’ya taşıma gerçekleştirdiğini belirtti.