Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Olimpiyatların Yıldızı Has Otomotiv

Buyıl yedincici düzenlenen Mercedes-Benz Türk A.

Olimpiyatların Yıldızı Has Otomotiv

Buyıl yedincici düzenlenen Mercedes-Benz Türk A.Ş. Teknisyen Olimpiyatlarında Has Otomotiv, 7 ödül birden almayı başardı. Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, başarı grafiklerini satışta ğu gibi satış sonrasında da yükselmeye devam ettiklerini söyledi.

Bu yıl 7’cisi gerçekleştirilen Teknisyen Olimpiyatları’nda yarışmalar, bireysel ve takım olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. Has Otomotiv adına bireysel kategoride yarışan 5 adayda dereceye girmeyi başardı. Takım kategorisinde ise Ahmet Demirişleten ve Bilgin Öztürk'ün de içinde bulundukları üçer kişilik takımlar birinci .

Has Otomotiv’in gururu

Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Teknisyen Olimpiyatları’nda aldıkları ödüllerin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Sarıgül, “Türkiye’nin tüm bölgelerine yayılan Mercedes-Benz Satış Sonrası Hizmetler teknisyenlerinin katıldığı 2010 Teknisyen Olimpiyatlarında, Has Otomotiv çalışanları başarılarını kanıtladılar. Müşteriyi yaptığı işle tatmin eden, yaptığı işin kalitesine inanan çalışanlarımız, bu olimpiyatlarda finale kalan 65 kişiden sadece 5’i Has Otomotiv çalışanıydı. Sonuçta katılan teknisyenlerimiz dağıtılan toplam 33 ödülün 5’ini, 4 takım ödülünün 2’sini alarak bizleri gururlandırdılar. Bu olimpiyatlara katılan ve derece yapan tüm teknisyenlerimizi kutluyor, başarılarının tesadüf olmadığını biliyor ve gelecekte kendilerinden daha iyi dereceler bekliyoruz. Has Otomotiv başarı grafiği satışta ğu gibi satış sonrasında da yükselmeye devam ediyor” .

Bireysel Dereceler ;
Mustafa Dege - Otomobil Bakım Teknisyenliği 1.' si - Avcılar Otomobil Servisi
Erhan Yılmaz - HTA Sistem Teknisyenliği 3. ' sü - Avcılar Otomobil Servisi
Bilgin Öztürk - HTA Bakım Teknisyenliği 2.' si - İstoç Servisi
Erdal Aksakal - Otomobil Arıza Teşhis Teknisyenliği 3. ' sü - İstoç Servisi
Ahmet Demirişleten - Kamyon Bakım Teknisyenliği 3. ' sü - Ticari Araç Servisi

Takım Dereceleri ;
Ahmet Demirişleten - Kamyon Takım 1.' liği
Bilgin Öztürk - HTA Takım 1.' liği