Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Avek, Avrupa’nın en iyi ilk 100 VW arasında

Avek, Volkswagen’in Avrupa’daki binek ve ticari araç sahipleri arasında yaptığı memnuniyet araştırmasında “En İyi 100 Volkswagen Yetkili Servisi” arasına girdi.

Avek, Avrupa’nın en iyi ilk 100 VW arasında

Avek, Volkswagen’in Avrupa’daki binek ve ticari araç sahipleri arasında yaptığı memnuniyet araştırmasında “En İyi 100 Volkswagen Yetkili Servisi” arasına girdi. 6450 yetkili servis arasında ilk 100’e giren Avek, başarısını bu yıl da tekrarlamış .

Volkswagen AG, müşteri memnuniyeti ve sadakati üzerinde önemli etkisi olan servis kalitesine dikkat çekmek amacıyla 3 yıldır “Volkswagen Servis Kalite Ödülü” veriyor. İlki 2008 yılında düzenlenen yarışma ile servis işinde çalışan personelin teşvik edilerek iş tekrar oranının azaltılması, servis kalitesinin yükseltilmesi ve böylelikle müşteri memnuniyetinin arttırılması amaçlanıyor.

Müşteri memnuniyeti ve iş tekrar oranı kriterleri değerlendirilerek seçilen “En İyi 100 Yetkili Servis”e ödülleri Volkswagen’in Wolfsburg fabrikasında gerçekleştirilen bir törenle verildi. “Servis Kalite Ödülü” yarışması ödül töreninde Doğuş Oto ve Avek, Avrupa'nın En İyi 100 Yetkili Servisi arasında yer aldı.

Bu yıl düzenlenen organizasyona, Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Finlandiya, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanarya Adaları, Lüksemburg, Macaristan, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Türkiye ve Yunanistan'dan toplam 6450 yetkili servis katıldı.