Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Bars, MAN TGX aldı

Trakya Bölgesi’nin öncü kuruluşları arasında bulunan Bars Ticaret ve Nakliyat firması, filosunu TGX 18.

Bars, MAN TGX aldı

Trakya Bölgesi’nin öncü kuruluşları arasında bulunan Bars Ticaret ve Nakliyat firması, filosunu TGX 18.400 4x2 BLS ile güçlendirdi. Firma yetkilisi Recep Bars, MAN TGX çekicileri tercih etmelerindeki nedeni düşük işletme maliyetleri olarak açıkladı.

Satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Bars Ticaret ve Nakliyat firması adına Recep Bars, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Müdürü Çağatay Kepek, Satış Sorumlusu Kadri Başaran ve MAN Trakya servisi Trakman’ın sahibi Erkan Efek katıldı.

Recep, Nedim ve Seçkin Bars kardeşlerin kurduğu Bars Ticaret ve Nakliyat firması filolarında bulunan TGA serisi çekicilere, düzenlenen törenle yeni nesil TGX 18.400 4x2 BLS çekiciler ekledi.

Bulundukları bölge ve yürüttükleri operasyonlar açısından yeni TGX 18.400 4x2 BLS çekicilerin kendileri için doğru bir seçim ğunu belirten Recep Bars, “Araçların dış görünümü, yakıt tasarrufu ve klimanın standart olarak bulunması TGX 18.400 4x2 BLS çekicileri tercih etmemizde önemli rol oynadı. Ayrıca servis bakım maliyetlerinin hesaplı olması nedeni ile MAN TGX çekicileri tercih ettik” .