Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Sırma Grup’un tercihi MAN

Türkiye'nin en büyük doğal kaynak suyu ve mineralli gazlı içecek üreticisi Sırma Grup filosunu MAN ile yeniliyor.

Sırma Grup’un tercihi MAN

Türkiye'nin en büyük doğal kaynak suyu ve mineralli gazlı içecek üreticisi Sırma Grup filosunu MAN ile yeniliyor. 2010 yılı yatırımları kapsamında 15 adet MAN TGX 18.440 çekici satın alan grup, 2011 yılında da filosuna katacağı yeni çekicilerle filosundaki MAN TGX sayısını 50’ye çıkaracak.

Düzenlenen teslimat törenine Sırma Grup Genel Müdürü Mehmet Davutoğlu’nun yanı sıra MAN adına Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, MAN Finance adına Doğuş Karaca ve MAN Otomotiv adına Birhan Furtuna katıldı. Araçların temsili anahtarı Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara tarafından Sırma Grup Genel Müdürü Mehmet Davutoğlu’na verildi.

Sırma Grup, 15 adet MAN TGX 18.440 çekici satın aldı. MAN Finance tarafından kredilendirilen araçların teslimat töreninde konuşan Sırma Grup Genel Müdürü Mehmet Davutoğlu, araç filolarının kendileri için hayati önem taşıdığını ifade etti. Filolarına dahil ettikleri araçlar konusunda kça seçici davrandıklarını ifade eden Davutoğlu, “Satın aldığımız MAN TGX 18.440 çekiciler yakıt tasarrufu ve servis kolaylığının yanı sıra konforu ile de bizim tercihimiz . 2011 yılında gerçekleştireceğimiz araç alımında da MAN’ı tercih ediyor olmamızın en önemli nedenlerinde biri de budur” .