Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Er Su Nakliyat, yeni Iveco’larını aldı

Mersin bölgesinin güçlü taşıma şirketlerinden Er Su Nakliyat, 2010 yılı araç yatırım programı kapsamında anlaşmasını yaptığı 3 adet Iveco Stralis çekicileri teslim aldı.

Er Su Nakliyat, yeni Iveco’larını aldı

Mersin bölgesinin güçlü taşıma şirketlerinden Er Su Nakliyat, 2010 yılı araç yatırım programı kapsamında anlaşmasını yaptığı 3 adet Iveco Stralis çekicileri teslim aldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Suha Kansu, Iveco’ları tercih etmelerinin nedenini yakıt sarfiyatı ve işletme maliyetleri olarak açıkladı.

Iveco bayii Kılıçlar Otomotiv tarafından Er Su Nakliyat’a satışı yapılan 3 adet Iveco Stralis çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Er Su Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Suha Kansu, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ve satış müdürü Mukadder Eryılmaz katıldı.

Er Su Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Suha Kansu, tüm Stralis’leri intarderlı ve klimalı olarak aldıklarını ve Stralis’i 50,000 Km.lik geniş bakım aralığı ve yakıt ekonomisi için tercih ettiklerini söyledi. 2010 yılı araç yatırım programını ladıklarını dile getiren Kansu, 2011yılında da tercihlerinin yine aynı markaya olacağının altını çizdi.

Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ise; 1978 yılından beri Mersin’de taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Er Su Nakliyat’ı satış sonrası hizmetlerinde de mahcup etmeyeceklerini ifade ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Suha Kansu’ya bir plaket sundu.

Kılıçlar satış müdürü Mukadder Eryılmaz ise teslim edilen Stralis’lerin 10 litrelik Cursor motor ile 450 HP lik güç sunduklarını, motorun maksimum torku verdiği devir aralığının çok geniş ğunu, bunun da yakıt ekonomisinde önemli bir etken ğunu ifade etti.

Teslim edilen Stralis’ler de ZF şanzıman ve Michelin lastikler standart olarak bulunuyor. Stralis’ler Almanya’nın Ulm kentinde üretiliyor ve Iveco’nun ağır vasıta için araştırma ve geliştirme merkezi de Ulm’da bulunuyor.