Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Son teslimat Kömürler Nakliyat’a

DAF-Tırsan, 2010 yılının son teslimatını Kömürler Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdi.

Son teslimat Kömürler Nakliyat’a

DAF-Tırsan, 2010 yılının son teslimatını Kömürler Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdi. Kömürler Nakliyat, 15 adet DAF CF 85 460 ile 10 adet Tırsan Mega Semi-treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan tarafından Kömürler Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, Samandıra Tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kömürler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çirkin, DAF-Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Tırsan Treyler AŞ Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ile firma personeli katıldı.

TÜM MARKALARI DENEDİK!!!

Kömürler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çirkin, firmalarının 1979 yılında İskenderun’da kurulduğunu ardından firma merkezini Gaziantep’e taşıdıklarını söyledi. Çirkin, “Biz sadece taşıma yapmıyoruz aynı da hizmet ihracatı gerçekleştiriyoruz. Çetin Nuhoğlu’nun satılan her aracın arkasında durması araç yatırımlarımızda Tırsan ve DAF’ı tercih etmemizin en temel nedenleri arasındadır. Aynı da satış sonrası hizmetleri ve ikinci el değeri en yüksek araçlar olması tercihimizi Tırsan ve DAF’tan yana kullanmamızı sağladı. Zarar etmeden araçları satabilmek çok önemlidir. Köklü bir firmayız. Tüm markaları denedik ve en fazla DAF’ı kullanıyoruz. Bundan sonra da DAF’la devam edeceğiz” .

YAKITTA TASARRUF

“Taşımacılık sektörünün en büyük işletme maliyetlerini akaryakıt oluşturur. DAF’ın diğer markalara göre yüzde 2’lik akaryakıt tasarrufu sağladığını gözlemledik” diyen Çirkin sözlerini şöyle sürdürdü: “Kesinlikle akaryakıtta DAF’ın büyük bir avantaj sağladığını belirtmeliyim. Kömürler Grup aile şirketidir. Tekstil fabrikamız ve Fil Filtre adında fabrika yatırımımız var. Hayvancılık sektörüne ise teşvikten önce girdik. Şu an Türkiye’nin en modern en başarılı ilk 10 tesisinden biridir.”

EN AVANTAJLI MARKALAR TIRSAN VE DAF’TIR

Tırsan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, müşterilerinin araç alırken aynı da yatırım yaptıklarını da söyledi. Nuhoğlu, “Bu yatırımla uzun vadede gelir elde edecek. Aynı da aileleri için bir miras anlamına da geliyor. En önemlisi de rekabet edebilmek için araç yatırımlarını gerçekleştiriyorlar. Türkiye’de senede 1 milyon sefer taşıma yapılan paydan pay almak yani rekabet etmek için güçlü olacaksınız. İşletme maliyetlerini karşılamak için güçlü olacaksınız. İşletme maliyetlerinde en avantajlı, 5 yılda en ucuz maliyete sahip araçlar kesinlikle DAF ve Tırsan markalarıdır” . 

SATILAN HER ARACIN ARKADASINDAYIM

“Ben Çetin Nuhoğlu olarak satılan her DAF ve Tırsan’ın kişisel olarak arkasındayım” diyen Nuhoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Tırsan ve DAF zaten kurumsal olarak, ürettiği ürünlerin kalitesiyle sattığı aracın arkasındadır. Ayrıca kişisel olarak arkasındayım satılan araçların. Telefonum 24 saat açıktır. Bunu herkes bilir. Ancak arayan, şikâyet eden çok az çünkü araçlarımızın kalitesinden ve satış sonrası hizmetlerinden herkes çok memnun...”

KÖMÜRLER ULUSLARARASI NAKLİYAT:

Uluslararası nakliyat sektöründe çağdaş ve teknolojik yöntemlerle faaliyet gösteren Kömürler Nakliyat, uluslararası kara taşımacılığında da geniş ve kapsamlı hizmetler vermektedir. Çağdaş ve modern araçları ile Türkiye ve Avrupa arasında düzenli olarak komple ve parsiyel araç yüklemeleri yaparak Güneydoğu'nun en iyi ve en çok yol alan lojistik firmaları arasındadır.

Firma, C-2 Yetki belgesi sahibi olup, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyesidir. Firma bünyesinde C-2 yetki belgesi listesinde kayıtlı bulunan 30 adet öz mal çekici, 25 adet öz mal yarı römork, 13 adet öz mal Silobaz Tanker Yarı römork ve ayrıca 10 adet kiralık çekici araç, 8 adet kiralık yarı römork araç, 8 adet kiralık Silobaz tanker yarı römork araç, firma çatısı altında çalışmaktadır. Firmanın Ortadoğu-Irak, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Avrupa ülkelerine çeşitli yük nakli çerçevesinde olup bu sektörde 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir. Merkezi Gaziantep’te bulunan Kömürler Uluslararası Nakliyat’ın Mersin ve İskenderun’da şubeleri bulunuyor. Ayrıca Gaziantep’te bin 500 metrekare depo ve İskenderun’da 2 bin metrekarelik depolara sahiptir.