Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Mercedes, 2011’e hızlı girdi

2010 yılında yaptığı Axor çekici filo teslimatlarıyla adından sıkça söz ettiren Mercedes-Benz Türk, 2011 yılına Kılıçlar Group ile hızlı girdi.

Mercedes, 2011’e hızlı girdi

2010 yılında yaptığı Axor çekici filo teslimatlarıyla adından sıkça söz ettiren Mercedes-Benz Türk, 2011 yılına Kılıçlar Group ile hızlı girdi. Merkezi Mersin’de bulunan Kılıçlar, Group, siparişini verdiği 50 adet Axor çekicileri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firmanın yaptığı bu yatırım bedeli ise 6 milyon Euro olarak açıklandı.

Bünyesinde bulunan Merbil Lojistik Dış Ticaret ve İnşaat şirketi için Mercedes-Benz Bayii Tarsus Koluman Motorlu Araçlar A.Ş.’den 50 adet Mercedes Axor LS 1840 çekici anlaşması imzalayan Kılıç Group, 2011 yılı yatırım planı kapsamında; araç yatırımının ilk dilimi olan 50 adet çekici alımını gerçekleştirdi.

Kılıç Group’ un sahibi Nejdet Kılıç, teslimat töreni sırasında yaptığı konuşmada, taşıma filoları içerisinde, Mercedes-Benz marka çekicileri son derece profesyonel araç olarak değerlendirdiklerini ve filolarında Mercedes marka çekici sayısını artırmayı planladıklarını söyledi. Nejdet Kılıç, Mercedes-Benz Axor çekicileri tercih etmelerindeki nedenleri ise şöyle sıraladı: “Mercedes-Benz Axor araçlar, en ağır koşullarda bile sorunsuz çalışıyor. Bunun yanında, bu araçların yakıt tüketimi çok düşük ve ikinci el değerleri ise çok yüksek. Ayrıca, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin satış sonrasında hızlı çözüm üreten servisleri ve araçlarda yedek parça sorununun olmaması da bizler için büyük bir güven kaynağı .”

Kılıç Group bünyesinde inşaat, dış ticaret ve lojistik şirketleri bulunuyor. Şirket, öncelikle Irak olmak üzere, Orta Doğu’ya da taşımacılık yapıyor.