Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Mercedes-Benz 2011 Yılına Hızlı Girdi

Nakliye firmaları yeni yılla birlikte araç yatırım programını hızlandırdı.

Mercedes-Benz 2011 Yılına Hızlı Girdi

Nakliye firmaları yeni yılla birlikte araç yatırım programını hızlandırdı. 2011 yılıyla birlikte araç yatırımına start veren Dursunoğlu Nakliyat ve Giray Lojistik, yeni alımlarında Mercedes-Benz Türk’ü tercih etti.

Dursunoğlu Nakliyat 25 adet 1840 LS E4 çekici, Giray Lojistik ise 30 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekici teslim alarak filolarını güçlendirdi. Her iki firmaya da satışı yapılan çekiciler, Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray kamyon fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi.

İLK TESLİMAT DURSUNOĞLU’NA

Ereğli Demir Çelik’ten rulo saç taşıyan Dursunoğlu Nakliyat, Mercedes-Benz marka araç alımlarına devam ediyor. Araç parkında 42’si Mercedes-Benz olmak üzere toplam 68 araç bulunan firma, filosunu 25 adet 1840 LS E4 çekici ile genişletti.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törene Dursunoğlu Nakliyat’tan Firma Müdürü Bülent Ateş, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'den ise Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı.
Bülent Ateş, Mercedes-Benz Axor araçları tercih etmelerinde araçların düşük yakıt tüketimi, piyasa değerlerinin yüksek olması ve yedek parça temininin kolaylığının büyük önem taşıdığını belirtti. Ateş, 2011 yılı içerisinde Mercedes-Benz araç alımlarının devam edeceğini de söyledi.

TÜM ARAÇLARI MERCEDES

Yurtdışına kuru yük taşımacılığı yapan Giray Lojistik, 2010 yılı Ağustos ayında aldığı 45 adet Axor 1840LS çekicilere yenilerini eklemeye devam ediyor. Firma, teslim aldığı 30 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekici ile filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 105’e çıkarttı.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törene Giray Lojistik’ten Firma Sahibi Şerif Dalgıç, Mercedes-Benz Türk Gaziantep/Koluman Bayisi’nden Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül ve Mercedes-Benz Türk A.Ş'den Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldı.

Giray Lojistik Firma Sahibi Şerif Dalgıç, Mercedes-Benz Axor çekicileri düşük yakıt tüketimi, yüksek piyasa değeri ve kolay yedek parça temini nedeni ile tercih ettiklerini belirtti.