Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

İzmir’de 3 firmanın tercihi Isuzu

İzmir merkezli; Ege Ulaşım, Kastaş A.

İzmir’de 3 firmanın tercihi Isuzu

İzmir merkezli; Ege Ulaşım, Kastaş A.Ş ve Postaş Taşımacılık firmaları, yeni araç alımlarında Isuzu’nun N serisi kamyonlarını tercih etti. Anadolu Isuzu, 24 adet Isuzu N serisi kamyonu törenle firma yetkililerine teslim etti.

Anadolu Isuzu’nun N serisi kamyonları 2003 yılından beri en çok üretilen kamyon olma özelliğini sürdürüyor. Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun çevreci Euro 4 motoruna sahip Isuzu NPR kamyonlar, yakıt ekonomisi ile yüksek performans sağlayarak taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Araç teslim törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’ın yanı sıra Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Şefi Mehmet Alptekin, Bölge Satış Şefi Atakan Gürler ve Bölge Sorumlusu Arif Bugeker ile bayi yetkilileri, Kastaş A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlker İkier, Postaş Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yalçın, Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç ile Elif Koç ve firma personeli katıldı.

N SERİSİ YOK SATIYOR!

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, yeni N serisi Euro4 motora geçişle beraber ciddi bir ciddi bir fiyat artışı yaşanmasına rağmen araçların yok sattığını dile getirdi.

Fatih Tamay, “2009 yılının zor şartlara rağmen şampiyon lakaplı N serisi araçlar ile 5-16 ton segmentinde yılı lider kapattık. Başta yakıt ekonomisi olmak üzere Euro4 motor teknolojisi yüksek performans ile üstün özellikler sağlayan hakkında müşteriler tarafından olumlu geri bildirimler almaktayız. Bu özellikler sayesinde yeni N serisi kamyonlarımızın değeri anlaşıldı ve çok satan araçlar haline geldi” .