Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

Audi’nin gözdesi, Yokohama

Audi son gözdesi A7 Sportback’i Yokohama’nın yüksek performanslı sportif sürüş keyfi sunan ADVAN serisi lastikleriyle tüketicisiyle buluşturuyor.

Audi’nin gözdesi, Yokohama

Audi son gözdesi A7 Sportback’i Yokohama’nın yüksek performanslı sportif sürüş keyfi sunan ADVAN serisi lastikleriyle tüketicisiyle buluşturuyor. Böylece Audi, üst düzey performans modelleri olan Q7 ve S8’den sonra A7 Sportback modelinde de Yokohama’yı orjinal ekipmanı olarak seçti.

Avrupa’da 2010 sonbaharında piyasaya çıkan ve küresel pazarda tüketici ile buluşmaya başlayan Audi’nin yeni A7 Sportback modelinde Yokohama lastikleri tercih ediliyor. Böylece Audi, üst düzey performans modelleri Q7 ve S8’de ğu gibi, A7 Sportback modelinde de üstün yol performansı için Yokohama lastikleriyle işbirliği yapıyor.

A7 Sportback’de özgün ekipman olarak kullanılan Yokohama lastikleri bu model ile birlikte özel olarak geliştirildi. 265/35R20 99Y XL ölçülerindeki Advan Sport lastikleri yüksek performanslı sportif sürüş keyfini en üst seviyeye taşıyor. Lastiğin yan yüzünde Alman otomotiv üreticisinin Yokohama’yı onayladığını gösteren “AO” (Audi Orijinal) ibaresi yer alıyor. Yokohama’nın yüksek performans lastikleri serisinin amiral gemisi olan ADVAN, spor otomobiller için geliştirilmiş, ultra yüksek hız becerisine sahip özel bir lastik. ADVAN, sportif performansı, ıslak zemindeki mükemmel dengesi ve sessiz sürüş keyfi nedeniyle spor otomobil üreticilerinin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.