Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

DAF, 2011’de ilk teslimatını Çakıroğlu’na yaptı

DAF-Tırsan Otomotiv AŞ yılın ilk filo teslimatını Düzce Çakıroğlu Lojistik firmasına gerçekleştirdi.

DAF, 2011’de ilk teslimatını Çakıroğlu’na yaptı

DAF-Tırsan Otomotiv AŞ yılın ilk filo teslimatını Düzce Çakıroğlu Lojistik firmasına gerçekleştirdi. DAF-Tırsan Otomotiv AŞ, 15 adet DAF CF 85.460 ve 15 adet Tırsan rulo taşıyıcı semi-treyleri, Düzce Çakıroğlu Lojistik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır DAF-Tırsan Satış Şefi Recep Demirci’den teslim aldı.

Tırsan Treyler’in en büyük bayisi DAF-Tırsan Otomotiv AŞ, yeni yıla filo teslimatıyla hızlı başladı. DAF-Tırsan Otomotiv AŞ Satış Şefi Recep Demirci, düzenlenen teslimat töreninde Düzce Çakıroğlu Lojistik firmasının uzun yıllardır tercihinin DAF ve Tırsan ğunu dile getirdi.

Demirci, “Çakıroğlu Lojistik, 1999 yılından beri Tırsan’ı tercih ediyor. Filosundaki 57 çekicinin 20’si DAF, 47 treylerin ı ise Tırsan markalıdır. Çakıroğlu’nun tercihini her DAF ve Tırsan’dan yana kullanmasından son derece memnunuz” .

11 YILDIR TERCİHİMİZ TIRSAN

Düzce Çakıroğlu Lojistik Depolama Taşımacılık Dağıtım ve Tic. AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır, Tırsan ürünlerini 1999 yılında kullanmaya başladıklarını ifade ederek, “1999 yılı bizim için milat . O günden bu yana tercihimiz her Tırsan . Tırsan markasına büyük bir güven duyuyoruz. Özellikle satış sonrasında bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Tırsan rulo taşıyıcıları tüm rakiplerinden çok daha üstün ğu için tercih ettik. DAF’ı ise son 1 senedir kullanmaya başladık. Düzce bölgesinde DAF’ın imajının çok güçlü olması bu satın almada etkili ” diye konuştu.

LOJİSTİK VE AKARYAKIT SEKTÖRÜNE HİZMET VERİYORUZ

Çakır, firmalarının 1963 yılında akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi iken 2004 yılı itibariyle lojistik sektörüne yatırım yapmaya başladığını belirtti. Çakır, 2009 yılında ise lojistik yetki belgesi alarak Düzce Çakıroğlu Lojistik Depolama Taşımacılık Dağıtım ve Tic. AŞ'yi kurarak faaliyet alanını genişletmeye başladığını ifade etti. Düzce bölgesinde faaliyette olan 27 firmaya yurtiçi lojistik hizmetler sağladıklarını kaydeden Çakır, aynı da akaryakıt satış ve dağıtım hizmetleri de sunduklarını aktardı.