Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Temsa yakıtta cimriydi, bizde tercih ettik

Şehiriçi ve personel taşımacığının önde gelen firmalarından Turex Turizm, 3 yıllığına anlaşmasını yaptığı THY personel taşıma projesi kapsamında, araç filo tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Temsa yakıtta cimriydi, bizde tercih ettik

Şehiriçi ve personel taşımacığının önde gelen firmalarından Turex Turizm, 3 yıllığına anlaşmasını yaptığı THY personel taşıma projesi kapsamında, araç filo tercihini Temsa’dan yana kullandı. Turex Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Celal Kalkan, “Yakıtta cimri olması nedeniyle Temsa’yı tercih ettik” .

Turex Turizm, anlaşmasını yaptığı 100 adet Temsa Prestij SD küçük otobüsten 40’ını düzenlenen tören ile teslim aldı. Firmanın Yeşilköy tesislerinde yapılan araç teslim törenine Turex Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Celal Kalkan, Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ve Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ile firma personelleri katıldı.

3 adet Koç’un kurban edilmesinin ardından Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik, 40 adet Temsa Prestij SD’lerin anahtarını Celal Kalkan’a “kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

500 ARAÇLIK PROJE

THY ile 500 araçlık personel taşıma projesine imza attıklarını ve proje kapsamında yeni araç alımı gerçekleştirdiklerini açıklayan Turex Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Celal Kalkan, en iyi çözüm ortağı olarak da Temsa’yı gördüklerini söyledi. Kalkan, “THY’nin 500 araçlık projesini aldık ve bunun 150 ani kendi özmal araçlarımızla gerçekleştireceğiz. 3 Yıllık bir proje. Bu projede Temsa’yı tercih etmemiz, bizim için çok iyi . Temsa’nın satış ve satış sonrası hizmetleri çok iyi. Ancak bizim en önemli giderimiz akaryakıttır. Yapmış ğumuz araştırmada diğer firmaların araçlarına göre Temsa’nın aracı yakıtta çok cimri. Zaten bu markanın arabalarını geçmişte de kullandık ve hiçbir sorun yaşamadık. Yakıtta cimri olması nedeniyle Temsa’yı tercih ettik” .

3 BİN ARAÇLA HİZMET VERİYORUZ

Türkiye genelinde 1200 a özmal olmak üzere 3000 araçla taşımacılık hizmeti verdiklerini açıklayan Kalkan, araç yaş ortalamalarının ise 2 ğunu kaydetti. 2011 yılının yatırım yılı ğunu dile getiren Kalkan, “100 adetlik parti. 2011 yılı içerisinde peyden pey bunları teslim alacağız. 30 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Hem araçlar hem de diğer şehiriçi toplu taşıma ile ilgili projeler için. Buradaki asıl yatırım şehiriçi toplu taşımada gerçekleştirilecek” diye konuştu.

İHALEYE BİZDE GİRECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açacağı kentiçi toplu taşıma ihalesine grup olarak gireceklerini açıklayan Celal Kaplan, şöyle konuştu:

“2011 yılında şehiriçi toplu taşıma projelerimiz var. Şehiriçi toplu taşıma projelerinde birkaç tane il var. Bu illerde toplu taşıma hizmeti vermek için gerekli alt yapı çalışmalarını ladık. Öte yandan Afyon, Denizli, Tekirdağ’da bu hizmeti veriyoruz. Bununla beraber bir de yurtdışı projemiz var. Yurtdışında da şehiriçi toplu taşıma projesini gerçekleştirmek istiyoruz. İstanbul’daki ihaleye katılacağız. Geçmişte de katıldık. Orda da yüksek rakamlar çıkınca ihaleden çekilmek zorunda kalmıştık ama bu sefer öyle olmayacak.”

GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ

Yıla güzel bir başlangıç yaptık. Sezon olarak ölü bir sezondur fakat yeni yıla böyle bir teslimatla başlamak, bizim içinde büyük bir moral ” diyen Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik ise konuya ilişkin şöyle konuştu:

“Temsa olarak Türkiye’nin konusunda uzman kuruluşlardan Kiler Holding’e bağlı Turex’te uzun yıllar sonra 100 adetlik küçük otobüsümüzle girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu araçlarla THY gibi global bir marka olan ve çok prestijli bir kurumda da personel taşımacılığında kullanılıyor olması da bizim için bir referans. Şuanda 100 adetlik Prestij’in ilk 40 ani teslim etmiş oluyoruz. Diğer araçlarımızı ise bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Turex’in yaptığı iş alanlarında toplu taşımacılıkta var. Temsa olarak ürün gamımızla, toplu taşımacılığa uygun araçlarımızla, şehirlerarası taşımacılığa uygun araçlarımızla da biz Turex’le birlikte bu yıl içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Umarım bu teslimatla birlikte kendileri de bizim araçlarımızla hayırlı kazançlar elde ederler.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com