Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Kayı Tur, 10 adet Doruk 215T aldı

Antalya merkezli Kayı Group’a bağlı turizm taşıma firması Kayı Tur, filosunu Otokar ile güçlendirdi.

Kayı Tur, 10 adet Doruk 215T aldı

Antalya merkezli Kayı Group’a bağlı turizm taşıma firması Kayı Tur, filosunu Otokar ile güçlendirdi. Firma siparişini verdiği 10 adet Doruk 215T otobüsünü teslim aldı. Bu teslimatla birlikte firmanın araç parkındaki Doruk 215T sayısı 14’e çıktı.

Otokar Antalya Yetkili Bayii Mit Oto tarafından Kayı Group’a satışı yapılan 10 adet Doruk 215T otobüs, firmanın araç parkında yapılan tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Kayı Group’u temsilen Kayı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Görgülü, Genel Müdür Hamit Kuk, Genel Müdür Yardımcıları Erkut Özen ve Gül Küçükboyacı, Araç Tahsis ve Bakım Müdürü Mustafa Kemal Sarı katıldı. Törende Otokar’dan ise Otobüs Satış Birim Yöneticisi Murat Torun ve Bölge Satış Yöneticisi Tanju Paker ile Mit Oto’dan Hüseyin Yıldırım, Satış Müdürü Kemal Kaçar da hazır bulundu.

TEST ETTİK ONAYLADIK

İlk etapta 4 adet Doruk 215 T otobüs aldıklarını dile getiren Tahir Görgülü, araçların performansından kça memnun kaldıklarını ve bundan dolayı da yeni yatırımda yine aynı markayı tercih ettiklerini dile getirdi.

Tahir Görgülü “Geçtiğimiz yıl 4 adet Doruk 215T’yi filomuza dahil etmiştik. Doruk 215T, yoğun geçen turizm sezonunda turizmdeki taşımacılık ihtiyaçlarına ne kadar uygun bir çözüm sunduğunu kanıtladı. Konforu, ferah içyapısı ve geniş bagaj hacmi ile yolcularımızı memnun ederken, yol tutuşu, ergonomikliği ve sürüş keyfi ile de sürücülerimizin de beğenisini kazandı. 10 metrelik bir otobüs olması itibariyle de bize hem yakıttan hem de işletme giderlerinden tasarruf ettirdi. Özellikle bakım aralıklarının geniş olması sezonda sürekli hizmet verebilmemizi sağladı. Bu nedenle 10 adet daha Doruk 215T’yi filomuza kattık. 2011’de de yoğun bir turizm sezonu bekliyoruz. Yolcularımıza ve hizmet verdiğimiz kurumlara en iyi şekilde hizmet edebilmek için Doruk 215T alımlarımız devam edecek” .

BOŞLUĞU DOLDURDUK

Otokar Otobüs Satış Birim Yöneticisi Murat Torun ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Doruk 215T turizm ve şehirlerarası taşımacılıkta önemli bir ihtiyacı karşıladı. 12 metrelik araçların işletme maliyetleri açısından karlı olmadığı, küçük otobüslerin de yolcu kapasitesi olarak yeterli olmadığı durumlarda pazarda büyük bir boşluğu drdu. Konforu, tasarımı ve görünüşü ile büyük otobüsleri aratmayan, ama işletme maliyetleri açısından kazandıran Doruk 215T, en Türkiye’de tasarlandı ve üretildi.”