Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Trio Log, 20 adet Iveco Stralis aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Trio Log Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2011 yılı yatırım programına Iveco ile başladı.

Trio Log, 20 adet Iveco Stralis aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Trio Log Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2011 yılı yatırım programına Iveco ile başladı. Firma, Iveco’dan 20 adet Stralis çekici alarak filosunu güçlendirdi.

İstanbul’da faaliyet gösteren ve İngiltere – İtalya hattı yüklemelerinde öncü firma olan Trio Log Uluslararası Taşımacılık Şirketi, 2011 yılı için öncelikli yatırımlarına Iveco Stralis 4x2 çekicileri filosuna katarak başladı.

Iveco Araç yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Trio Log Uluslararası Taşımacılık Şirketi’ne satışı yapılan 20 adet Iveco Stralis 4x2 çekici, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Trio Log Uluslararası Taşımacılık Finans Koordinatörü Feza Gençer, Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Teoman, satış sorumlusu Olcay Güloğlu katıldı.

Iveco Araç iş geliştirmeden sorumlu genel müdür yardımcısı Yusuf Teoman, Trio Log’a, Stralis çekiciler filosuna dahil ederek iş ortağı olarak Iveco’yu tercih ettikleri için teşekkür etti. Iveco Otomotiv satış sorumlusu Olcay Güloğlu ise, Stralis’lerin yüksek motor gücü ile performansından ödün vermediğini ve dolayısı ile kullanıcıları tarafından öncelikli tercih edildiğini vurguladı. Feza Gençer de yatırımlarının devam edeceğini vurgularken; Stralis’in ürün yelpazesindeki çeşitliliğinin, düşük işletme maliyeti ve uzun vadede karlılık sağlamasının yatırım tercihlerini kolaylaştırdığını söyledi.