Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Mitsubishi L200’ler SEDAŞ’ın filosunda

Pick up segmentinin pazar lideri konumundaki aracı Mitsubishi L200, Sakarya Elektrik Dağıtım A.

Mitsubishi L200’ler SEDAŞ’ın filosunda

Pick up segmentinin pazar lideri konumundaki aracı Mitsubishi L200, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından Sakarya ve çevre illerde yaşayan 3 milyon kişiye hizmet vermesi için SEDAŞ filosundaki yerini aldı. Bayraktar Otomotiv’in teslim ettiği 37 araç ile filosunu güçlendiren SEDAŞ, verdiği hizmetin kalite ve süratini, Mitsubishi L200 ile artırdı.

SEDAŞ tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Bayraktar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bayraktar ile firma yetkilileri katıldı.

Bekir Sami Güven; “SEDAŞ olarak Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde toplamda 20 bin kilometrekarede, yaklaşık 3 milyon nüfusa hizmet veriyoruz. Elektrik dağıtım hizmetlerini yerine getirirken manevra kabiliyetini güçlendirmek, mobil ekiplerine hız kazandırmak ve verimli iş temposu için Mitsubishi L200’ü tercih ettik. Hem şehir içi hem de arazide kullanım kolaylığı sunan Mitsubishi L200 ile görev bölgemizdeki, il, ilçe ve köylerde dağıtım birimlerimizin kesintisiz, kaliteli ve sürekli hizmet verebileceklerdir. Ayrıca dağıtım birimlerimiz Mitsubishi L200 ile arazide dağıtım hatları ile tesis kontrollerini, kırsal arazide proje etüt çalışmalarını, ölçme ve veri kontrolü ile abone bağlantı, tesisat kontrolü, sayaç değişimi ve kalibrasyon işlerini, kaçak takiplerini de yapacaklardır” .

Levent Bayraktar ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “SEDAŞ gibi kurumsal ve büyük bir firmanın Mitsubishi markamızı tercih etmesi ve bizimle çalışması mutluluk verici. Mitsubishi L200 ile SEDAŞ, yol ve arazi koşulları ne olursa olsun, hizmet kapsamındaki tüm şehir, ilçe ve köylere en kısa sürede ve problemsiz bir şekilde ulaşabilecektir. SEDAŞ, elektrik gibi çok önemli bir enerjinin dağıtım hizmetini yapıyor. Mitsubishi olarak biz de 7/24 servis hizmetimizle her SEDAŞ’ın yanında olacağız.”