Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Otokar’lar, Maltepe Belediyesi’nde

Otokar’ın Doruk 215T ve Sultan Maxi otobüsleri Maltepe Belediyesi tarafından kullanılacak.

Otokar’lar, Maltepe Belediyesi’nde

Otokar’ın Doruk 215T ve Sultan Maxi otobüsleri Maltepe Belediyesi tarafından kullanılacak. Otokar, 2 adet Doruk 215T ve 2 adet Sultan Maxi’yi Maltepe Belediyesi’ne düzenlenen törenle teslim etti.

Otokar’ın, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için geliştirdiği Doruk 215T ve eşsiz konforla maksimum güvenliğin birleşimi Sultan Maxi araçları yarattıkları memnuniyet ve değişik stratejilere uygun yapılarıyla talep görmeye devam ediyor. Son olarak Maltepe Belediyesi’ne 2 adet Doruk 215T ve 2 adet Sultan Maxi olmak üzere 4 araç teslim eden Otokar, yüzde yüz Türk tasarımı otobüsleri ile pazarda büyümesini sürdürüyor.

Maltepe Belediyesi’ne satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen törende aynı da Otokar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars tarafından Maltepe Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Atalay Altundaş, Ulaştırma Hizmetleri Müdür Yardımcısı İsmail Koçyiğit ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teslimat anısına birer plaket takdim edildi.

Ulaştırma Hizmetleri Müdür Yardımcısı İsmail Koçyiğit, “Otokar’ın hem Sultan, hem de Doruk araçlarını çok beğendik. Araçların dayanıklılığı, performansı ve yapılan işe uygunluğu en önemli tercih nedenimiz . Maltepe Belediyesi’ne bu araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” .