Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Tata, İstanbul’a yoğunlaşıyor!

Hindistanlı otomotiv devi Tata, uluslararası pazarlarda rekabet için geliştirdiği ‘Vista’ adlı yeni modelini Avrupa’yla aynı anda Türkiye’de de satışa sundu.

Tata, İstanbul’a yoğunlaşıyor!

Hindistanlı otomotiv devi Tata, uluslararası pazarlarda rekabet için geliştirdiği ‘Vista’ adlı yeni modelini Avrupa’yla aynı anda Türkiye’de de satışa sundu. Aracın 1,4 motor benzinli versiyonu 19 bin 990, 1,3 dizel versiyonu ise 22 bin 990 liradan başlayan fiyatla yola çıkacak.

Türkiye distribütörü Isoto’nun CEO’su Kurthan Tarakçıoğlu, Türkiye’de tüketicinin 3-4 yılda bir otomobil değiştirme eğiliminde ğunu ifade ederek, piyasaya sundukları yeni modelle 20 yaş ve üstü geniş bir kitleyi hedeflediklerini dile getirdi. Pikap modellerinin Anadolu’da tercih edildiğini belirten Tarakçıoğlu, Vista’nın ise ağırlıklı olarak İstanbul’da satılmasını beklediklerini ifade etti.

Isoto Pazarlama Direktörü Kaan Bakırcıoğlu da, Vista’nın pratik, ekonomik, fonksiyonel, ergonomik, güvenli, şehirli, rahat ve kendine güvenen bir karakteri bulunduğunu kaydetti. Bakırcıoğlu’nun verdiği bilgiye göre Vista’nın ‘Aura’ donanım paketinde sürücü ve yolcu hava yastıkları, elektrik kumandalı ön ve arka camlar, aktif gergili emniyet kemerleri, asimetrik katlanabilen arka koltuklar, arka koltuklarda hareketli baş dayamaları, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezî kilit, kaza anında katlanabilen direksiyon mili, gövde rengi kapı kolları ve tamponlar, direksiyon yükseklik ayarı, manuel kontrollü klima, radyo’CD’MP3 çalar, ön sis farları gibi özellikler bulunuyor.

Vista’nın Mart ayından itibaren ürün gamına eklenecek ‘Mystic’ donanım paketinde ise tüm bunlara ek olarak ABS fren sistemi, elektrik kumandalı dış dikiz aynaları, bluetooth bağlantılı, USB girişli ve direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü entegre müzik sistemi de yer alacak. Şirket, araca ‘3 yıl-100 bin kilometre’ garanti veriyor.