Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Eskişehirlilerin de filosu Isuzu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sucular Odası İşbirliğiyle gerçekleşen Alo Kalabak Su Dağıtım Hattı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Eskişehirlilerin de filosu Isuzu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sucular Odası İşbirliğiyle gerçekleşen Alo Kalabak Su Dağıtım Hattı düzenlenen törenle hizmete girdi. Hizmete giren dağıtım hattı filosunun büyük bir bölümünü Anadolu Isuzu’nun N Serisi kamyonları oluşturuyor.

Modern dağıtım filosunun hizmete girmesiyle Vilayet Meydanı’nda, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ile Isuzu yetkilileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Kalabak Suyu’nun Eskişehir’in malı ğunu vurgulayarak, tüm kent halkını Kalabak Suyu’nu tercih etmeye davet etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Kalabak Suyu’na çok büyük ve köklü yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan Büyükerşen konuşmasını şöyle ladı:

“Kalabak’ın 65 yıl boyunca yenilenmeyen isale hattını yeniledik. Evvelce sağlıksız koşullarda eski tankerlerle su dağıtımı yapılıyordu. Bu uygulamaya da son verdik ve 140 araçlık modern bir filo kurduk. Damacana dolum tesislerini son teknoloji ürünü makinelerle donattık. Uluslararası akreditasyonu olan analiz laboratuarları oluşturduk. Pet şişe ve bardak dolum tesislerini hizmete açtık. Kısacası Kalabak’ı, kaynağından dağıtımına her şeyiyle Avrupa Standartlarında bir yapıya kavuşturduk. Kalabak, Eskişehir’in öz malıdır ve Kalabak’a verilen her kuruş Eskişehir’e başta altyapı olmak üzere Eski Genel Müdürlüğümüzün yatırımları olarak geri dönmektedir. Bu nedenle tüm hemşehrilerimden gittikleri lokanta ve kafeterya benzeri işyerlerinde de Kalabak Suyu’nu ısrarla istemelerini rica ediyorum. Eskişehir’e hizmetleri nedeniyle Isuzu'ya da teşekkür ediyor yeni dağıtım filosunun ve ALO KALABAK uygulamasının hayırlı olmasını diliyorum.”

DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise Türkiye’nin gerek çevre kirliliğinin çözümüne, gerekse yakıt ekonomisine önemli katkılarda bulunan araçları üretip satmaya çalıştıklarını söyledi. Tamay, “Anadolu Isuzu olarak Eskişehir Bayisi Es Oto aracılığıyla satış ve satış sonrası hizmetlerle desteklerimize devam edeceğiz” .