Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Remondis, filoyu Mercedes ile yeniliyor

Remondis Burcu Atık Yönetimleri Geri Dönüşüm ve Temizlik Hizmetleri firması, araç yenileme projesini Mercedes-Benz ile gerçekleştirmeye karar verdi.

Remondis, filoyu Mercedes ile yeniliyor

Remondis Burcu Atık Yönetimleri Geri Dönüşüm ve Temizlik Hizmetleri firması, araç yenileme projesini Mercedes-Benz ile gerçekleştirmeye karar verdi. Evsel ve endüstriyel atıkların geri dönüştürülmesi ve temizlik hizmetleri konusunda faaliyet gösteren Remondis Burcu, İzmir merkezli bir firma olup İzmir, Antalya, Aydın, Samsun, İstanbul, Manisa, Adana ve Mersin’de faaliyet gösteriyor.

Araç parkında toplam 25 araç bulunan firma, 2010 yılı içerisinde gerçekleştirdiği 3 adetlik kamyon alımında Axor 2640 ve Axor 2524 araçları tercih etti. Remondis, uluslararası platformda da Mercedes-Benz’in büyük müşterilerinden olup işbirliğini Türkiye’yi de kapsayacak şekilde ilerletme kararı aldı.

Teslimat töreni, Remondis Burcu’dan Yönetim Kurulu Başkanı Torsten Weber, Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan Yalavuz, Cumali Kayar ve Emin Bakalcı ile Has Otomotiv Ticaret A.Ş. İzmir Şubesi’nden Genel Müdür Aydın Ural’ın katılımıyla gerçekleşti.

İlk araçlarını Mercedes-Benz Axor olarak tercih ederek yeni araçlarını teslim alan Genel Müdür Ozan Yalavuz, yeni ve daha yüksek kapasiteli araç ve ekipmanlarla müşterilerine düşük maliyetli lojistik hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti. Tüm filonun değişiminin belirli bir takvime yayılarak yapılacağını açıklayan Yavuz, “Alman ortağımızın standartları çok yüksek; bu nedenle biz de global düşünüp, yerel hareket ederek Remondis Burcu olarak bu yüksek standartları sektörümüzde bir avantaj olarak kullanmak istiyoruz” .

Yatırımlarına yeni tesis ve ekipman alımları yaparak devam edeceklerini belirten Yavuz, sürücülerine aldırdıkları ve ileride tekrar yapacakları defansif sürüş teknikleri ve diğer eğitimlerle kazasız sürüşlerin devamını uzun yıllar sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.