Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Reysaş, 100 adet Axor aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Lojistik, 2011 yılı araç yatırımına hızlı başladı.

Reysaş, 100 adet Axor aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Lojistik, 2011 yılı araç yatırımına hızlı başladı. Firma, siparişini verdiği 100 adet Mercedes–Benz Axor 1840 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk Koluman Bayii’nde gerçekleşen teslimat törenine, Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Genel Koordinatör Rudolf Heiglmayer, Teknik Müdür Serhat Alhas ve Filo Şefi Gürhan Turhan katıldı. Mercedes-Benz Türk A.Ş. adına ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım katıldılar.

Global markalara dünya standartlarında verdiği kaliteli lojistik hizmeti ile uluslararası lojistik markası olma yolunda çok önemli bir aşama kaydeden Reysaş Lojistik, bu alım ile 2011’in ilk çeyreğinde toplam 100 adet kiralık Mercedes çekiciyi daha teslim almış .

Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, 2010 yılında başladıkları filo gençleştirme faaliyetlerine 2011 yılında hızlanarak devam edeceklerini ve filolarını daha da büyütecek çeşitli yatırım planlarının ğunu belirtti.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise Türkiye’nin en büyük lojistik filolarından olan Reysaş Lojistik’in yeni araç alımlarında Mercedes-Benz markasını tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sülün, 2010 yılında ilk defa başlatılan geri alım, servis ve takas işlemlerini içeren paket anlaşmaların giderek yaygınlaştığını ve bu modelin büyük ölçekli filoların ihtiyaçlarını karşıladığı için sektörde daha da çok tercih edileceğini aktardı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz’in lojistik sektöründeki firmaların birinci tercihi ğunu ve 2010 yılını açık ara lider bitirdikten sonra 2011 yılına da hızlı girdiğini ifade etti. Bu teslimat sayesinde Türkiye’deki en büyük Mercedes-Benz filosuna sahip olan Reysaş Lojistik ve Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliğinin daha da güçlendiğini sözlerine ekledi. Özbayır, bu önemli satışta emeği geçen Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman A.Ş'ye de teşekkürlerini iletti.